MODERN ESCAPE JAPAN: Popunite upitnik ako želite trčati u Japanu

Modern Escape Europe i Modern Escape Japan pozivaju vas da ispunite upitnik.

824

Piše: Elma Kablar

Vaše povratne informacije i prijedlozi pomoći će nam da kreiramo najbolju ponudu za vas i sve one koji žele učestvovati na utrkama (trail ili road) u Japanu.

Izazov je pronaći i prijaviti se za utrke u Japanu. Zato smo odlučili da vam pomognemo u kreiranju najboljih ponuda da doživite Japan i njegovu nevjerojatnu kulturu trčanja.

Ko smo mi?

Modern Escape je novi fitness i wellness program za aktivan odmor širom svijeta. Modern Escape su u Japanu osnovale četiri strastvene osobe posvećene da pomognu ljudima da žive zdravije.  S ciljem daljeg širenja naše vizije, osnovali smo Modern Escape Europe, NGO koja djeluje u Bosni i Hercegovini, Modern Escape Canada, agenciju koja djeluje u Torontu i Modern Escape World koji povezuje cijeli svijet.

Naša vizija je da spojimo znanja i aktivnosti iz oblasti sporta, kulture, zdravog života, mentalnog i duhovnog zdravlja sa edukacijom i promocijom prirodnih resursa u svakoj zemlji u kojoj organizujemo putovanje.

Vaši komentari, prijedlozi i preporuke pomoći će nam da stvorimo bolju ponudu i uslugu.

Link na Modern Escape Japan Upitnik

Hvala vam što ste odvojili vrijeme da popunite upitnik. Vaše povratne informacije će pomoći grupi Modern Escape, koja je počela sa radom u Japanu, da uspješno razvije i integrira svoje aktivnosti u Europi i ostatku svijeta.

Kako bismo Vam se zahvalili na ispunjavanju upitnika, ponudit ćemo Vam popust od 10% na bilo koje naše buduće programe i aktivnosti.

Vaši komentari

Banner