2. PODGORICA MILLENNIUM RUN: Odaberi trku za sebe i uživaj u ljepotama glavnog grada Crne Gore!

Multisport akademija Mayer ove godine (20. 11.) organizuje II izdanje sportske manifestacije Podgorica Millennium Run.

1093
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Trkački događaj godine u Podgorici privlači i ove godine ljubitelje trčanja, kako rekreativce tako i elitne trkače da dođu i istrče 5km, 10km, 21.1km ili 42.2km, a staze koje su ravne su više nego pogodne za postizanje novih ličnih rekorda.

Staze na 10km, 21.1km i 42.2km su nosioci AIMS/IAAF sertifikata, a polumaratonska i maratonska distanca predstavljaju i državno prvenstvo Crne Gore pa ove godine predstavljaju i 29. Podgorički maraton.

Očekivanja su ove godine mnogo veća, a već nakon završenih ranih i redovnih prijava na startnoj listi se nalazi veliki broj prijavljenih trkača iz zemlje i regiona. Nagradni fond od 16.200€ je privukao mnogo elitnih trkača, tako da će na stazi biti i više nego zanimljivo u borbi za prvih 5 mjesta u polumaratonskoj i maratonskoj distanci, a svi prijavljeni na 10km će imati priliku da se takmiče za prva 3 mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji i osvoje novčane nagrade u iznosu od 300€, 200€ i 100€.

Više o ovoj trci možete saznati na LINK-u.

Kasne prijave traju do 15. 11. i zato pozivamo sve zainteresovane da iskoriste posljednju priliku da se prijave i uživaju u svakom pređenom kilometru.

Svi oni koji su bili prethodne godine su sa sobom ponijeli samo lijepe uspomene, pa smo sigurni da će tako biti i ove godine! Nema razloga da ne bude. Iskoristite priliku da budete dio ove jedinstvene trkačke priče!

Za više informacija posjetite sajt www.podgorica.run, a ukoliko imate nekih pitanja, možete pisati na info@podgorica.run.

Vaši komentari

Banner