HT ERONET: Generalni sponzor Mostar Run 4K humanitarne utrke građana

Humanitarna utrka/šetnja, u dužini od 4 kilometra već je tradicionalno dio Mostar Run Weekenda (17./18. 3. 2023.).

735

Moje trčanje – trcanje.net

Uz fizičku aktivnost sugrađana i podizanje svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti, cilj humanitarne utrke je ukazati na probleme i prepreke s kojima se susreću organizacije koje skrbe o ranjivim i često marginaliziranim skupinama.

Ove godine, fokus je stavljen na Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama “Los Rosales” iz Mostara koji već 25 godina kroz različite segmente rada pruža usluge odgoja, obrazovanja, socijalizacije, rehabilitacije i različitih servisa podrške za djecu i mlade s teškoćama u razvoju sa područja Hercegovačko-neretvanske županije. Centar je posvećen misiji potpunog uključivanja osoba s invaliditetom u društvo, kako bi imali jednake mogućnosti za rast, razvoj i rad.

Generalni sponzor ovogodišnje humanitarne utrke je dugogodišnji partner – HT ERONET, pa se i utrka zove HT ERONET 4K humanitarna utrka.

– Oko nas je mnoštvo ljudi koji su rođeni sa invaliditetom ili su ga stekli u nekoj od životnih faza. Pozivamo sve sugrađane da se uključe u humanitarnu utrku s nadom da to bude VIŠE OD UTRKE! Podržimo osobe s invaliditetom i prihvatimo ih baš onakve kakvi jesu, jer to je ono što oni trebaju od nas. Samo zajedno im možemo pomoći u njihovim nastojanjima da se uključe u sve sfere društva, poručili su Organizatori utrke.

Za sve sudionike koji do 1. ožujka 2023. godine uplate kotizaciju u iznosu od 25 KM, osigurane su posebno dizajnirane majice. Prijaviti se možete putem mrežnih stranica: https://mostar.run.

Vaši komentari

Banner