SANUS MOTUS KONFERENCIJA: Nagrađeni najbolji ligaši i zaslužni pojedinci (VIDEO)

U četvrtak 23. 2. 2023. u dvorani Princes Mepas centra u Mostaru održana je sad već tradicionalna Sanus Motus konferencija na kojoj su se okupili aktivni članovi udruge, sudionici Rekreativne trkačke lige, rekreativni trkači, veliki broj djece iz Atletskog kluba Sanus Motus, partneri i prijatelji udruge Sanus Motus te zaljubljenici u rekreativno trčanje.

818
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Program konferencije održan je po sljedećem rasporedu:

  1. Uvodni govor s kratkom prezentacijom izvješća za 2022.g. i planovima za 2023.g., Vedran Markotić, predsjednik Udruge;
  2. Prezentacija partnera i generalnog sponzora lige za 2022. Rolla App, Aldin Joldić, Rolla produkt menadžer;
  3. Kratak osvrt na ligu i dodjela nagrada ligašima za 2022.g., Vladimir Pokrajčić, direktor natjecanja;
  4. Dodjela prigodnih poklona zaslužnim pojedincima, Vedran Markotić, predsjednik Udruge;
  5. Zahvala svim sudionicima konferencije i završni govor, Vedran Markotić, predsjednik Udruge;
  6. Prigodno druženje uz razgovor i prezenraciju Rolla App po završetku službenog dijela konferencije, u predvorju dvorane Princess.

Dodijeljene su nagrade i priznanja najboljim trkačicama i trkačima u natjecanju Rekreativne trkačke lige za 2022.g. Sve rezultate i ukupni poredak eRTeL Sanus Motus (16 trkača u muškoj konkurenciji i 12 u ženskoj) provjerite na OVOM LINK-u. Naš video u prilogu će vam približiti atmosferu sa konferencije.

Najavljeno je sljedeće izdanje izdanje Rekreativne trkačke lige Sanus Motus 2023. koje počinje s Mostarskim polumaratonom 18. 3. 2023. Svi zainteresirani sudionici mogu se prijaviti na e mail udruge sanusmotusmostar@gmail.com, a detalji o propozicijama nove sezone lige uskoro će biti objavljeni na portalu Moje trčanje.

Udruga je dodijelila prigodne poklone i samim tim i priznanja zaslužnim pojedincima u 2022.g., i to:

 – Mireli Babić za ostvareni uspjeh na Ironman natjecanju u Barceloni, kao prva žena iz Mostara, ali i iz Sanus Motusa koja je završila najzahtjevnije jednodnevno sportsko takmičenje;

 – Irmi Kristić za ostvareni uspjeh u polumaratonskim utrkama, a posebice u sjajnom maratonskom rezultatu iz Ljubljane (3:27:53) te za mnoštvo osvojenih postolja i vrijednih nagrada tijekom cijele 2022.g. čime je doprinijela promociji udruge, rekreativnog trčanja te pružila pozitivan primjer;

 – Danijelu Levardi, višegodišnjem treneru u školi trčanja i Atletskom klubu Sanus Motus, a koji je dao značajan doprinos ponajviše u radu s mlađim uzrastima.

Najavljene su i nagrade za Mostarski polumaraton, a što udruga Sanus Motus podržava od početka, i to:

 – Nagrada za najbržeg Mostarca i Mostarku za Mostar half 2023. Bogati poklon paket Sanus Motus sponzora;

 – Najbrži i najsporiji školarac iz škole trčanja, nagrada mjesečna članarina u školi trčanja.

Kratkim završnim govorom predsjednik udruge prenio je bitne poruke svim prisutnima, a najbitnija je ta kako će udruga Sanus Motus nastaviti predano raditi na svom primarnom cilju, a to je razvoj rekreativne trkačke zajednice u Hercegovini. Na kraju je uslijedila zahvala svim sponzorima udruge u 2022.g., a to su bili JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, JP Hrvatske Telekomunikacije d.d., Rolla App, Violeta d.o.o. i Poliklinika Vitalis iz Mostara kao i mnoge druge firme i pojedinci koji su podržali rast i razvoj udruge. Svim zainteresiranim Iz udruge su poručili da ih kontaktiraju i priključe se školi trčanja ili aktivnom sudjelovanju u radu unutar same udruge.

Vaši komentari

Banner