16. SARAJEVSKI POLUMARATON: Učestvuj u super 1+1 Blockbuster akciji do srijede 16. 8.

Idemo u susret 16. Sarajevo polumaratonu, koji će biti održan u sklopu Run Fest-a od 15. – 17. septembra.

916
Banner
Banner
Banner

Piše: Ena Tahirović

Kao i do sada, tako i ovog puta, naši trkači će imati priliku trčati kroz najljepše dijelove Sarajeva, obilazeći znamenitosti grada.

Za Sarajevo polumaraton već odavno možemo reći da je to utrka koja je postala atrakcija za sve učesnike, a na ovaj, koji nam slijedi, pristižu trkači iz svih dijelova svijeta, sa svih šest kontinenata.

Dok se naši polumaratonci vrijedno spremaju za izazove koje će donijeti Sarajevo polumaraton, odlučili smo ih obradovati i jednom fantastičnom akcijom.

U duhu festivalskog raspoloženja, u danima ispred nas, NGO Marathon za sve svoje trkače, polumaratonce, ima i iznenađenje. Riječ je o 1+1 BLOCKBUSTER akciji, koju nikako ne smijete propustiti.

Online kupovinom jedne kotizacije za učešće na Sarajevskom polumaratonu, drugu kotizaciju naši trkači dobiti će potpuno besplatno. Zato, dok žurite na projekciju, koncert ili dobru zabavu, svakako požurite posjetiti i www.sarajevomarathon.ba gdje vas čeka super 1+1 BLOCKBUSTER akcija koja traje do srijede (16.08.).

Od Sarajevo polumaratona dijeli nas još pet sedmica, zato čim prije osigurajte svoje mjesto na startu i požurite jer ova akcija nema reprizu!

Vaši komentari

Banner