6. PHARMAMED TRAVNIK NOĆNA UTRKA: Dvodnevni događaj za cijelu porodicu

Pripreme za šesto izdanje Pharmamed Travnik noćne utrke su u punom jeku, a organizator, Centar za edukaciju mladih, najavljuje dvodnevni događaj koji će obuhvatiti niz različitih sadržaja za cijelu porodicu.

702
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Nagradni fond za ovogodišnju utrku je 4.000 KM – 1.000 KM za osvojeno prvo mjesto, 600 za drugo i 400 za treće mjesto u muškoj i ženskoj kategoriji.

Utrka bit će održana 2. septembra sa startom u 20:00 sati, a organizatori već bilježe cifru od preko 700 prijavljenih. Prijave su još uvijek moguće putem web stranice www.travniknocnautrka.ba.

I ove godine, organizator je pripremio odličan startni paket, sa kvalitetnom dry skin majicom, promotivnim poklonima sponzora, vaučerima za posjetu znamenitostima u Zavičajnom muzeju Travnik, Rodnoj kući Ive Andrića i tvrđavi Stari grad. Za sve koji istrče peticu, pripremljene su finišerske medalje kao uspomena na uspješno istrčanu trasu najveće male utrke u BiH.

CEM je pripremio i utrku za najmlađe u četiri uzrasne kategorije, pod generalnim pokroviteljstvom Helen Doron English Travnik. Prijave za Helen Doron Kids’ Fun run su moguće u prostorijama Helen Doron Learning Centra u Travniku, te putem Facebook stranica Helen Doron English Travnik i Travnik noćna utrka. Prijaviti se mogu djeca uzrasta od 4 do 11 godina, a organizator je za pobjednike u sve četiri kategorije pripremio pehare i poklone sponzora.

Ove godine organizator je uveo još jednu novinu za trkače – Family prijave za roditelje i djecu. Tako će cijele porodice imati priliku da zajedno istrče travničku peticu i stvore uspomene koje će pamtiti cijeloga života, a Family prijava ima i poseban Family startni paket.

A za bračne i zaljubljene parove koji žele zajedno istrčati travničku peticu i podijeliti nezaboravne trenutke, tu su Couple prijave koje također uključuju posebne startne pakete sa posebno dizajniranim dry skin učesničkim majicama.

Svi posjetitelji utrke moći će posjetiti i Expo zonu, u kojoj će saznati sve što ih zanima o proizvodima i uslugama sponzora utrke, okušati se u fitness battle, isprobati relax masažu, provjeriti indeks tjelesne mase i uživati u brojnim drugim sadržajima koje su pripremili sponzori utrke. Za posebnu atmosferu za najmlađe pobrinut će se Podravka sa svojim dječijim kutkom, palačinkama i slatkim proizvodima.

Dovoljno razloga da se cijela porodica prijavi na utrku i bude u Travniku 1. i 2. septembra, jer će zasigurno svi pronaći sadržaj koji će im biti zanimljiv i u kojem će uživati.

I ove godine utrka je posvećena zaštiti djece i mladih od izloženosti alkoholu, kroz njegovu laku dostupnost, niske cijene i nekontrolisanu promociju.

Vaši komentari

Banner