Ako želiš urnebesno zabavan dan, istrči Intersport FunRun

Svima koji se žele dobro zabaviti, NGO Marathon i Intersport poklanjaju utrku Intersport FunRun koja će biti održana u sklopu Sarajevo RunFesta.

512

Piše: Ena Tahirović

Ovom utrkom pomjeramo granice u zabavi i trčanju te pružamo priliku da doživite potpuno novi osjećaj kretanja.

Datum: 17.09.2023.

Start: Znak “Meeting of Cultures”

Vrijeme: 09:20 sati

Udaljenost: Samo 2,2 km

U ovoj utrci dajte mašti na volju, obucite omiljenu opremu ili napravite najoriginalniju kreaciju u kojoj ćete biti prepoznatljivi. Možete povesti kućnog ljubimca ili provozati vašeg mališana u kolicima, napraviti nešto neobično sa vašim trkačkim timom i zabilježiti jedinstvene momente koje pruža najzabavnija utrka Run Fest-a Sarajevo – Intersport FunRun.

– Radujemo se još jednoj Fun Run utrci i veselom trčanju najljepšim ulicama Sarajeva. Fun Run je prilika da doživite atmosferu velikog sportskog događaja, da budete malo spremniji i zdraviji, a da ne ispadnete previše ozbiljni. Željeli smo dati priliku svima da se pokrenu, druže, stvore nove uspomene i dobro se zabave. Besplatna kotizacija je naš poklon svim građanima, a učesnike na cilju očekuju medalje, pokloni i sjajna zabava!  Vjerujemo da ćete uz Fun Run zavoljeti trčanje i nastaviti sa redovnim kretanjem, izjavili su iz kompanije Intersport.

Šta je fokus?

Zabava, zabava i još zabave! Želimo da na startnu liniju dođete sa svojim prijateljima, obučeni u omiljenu sportsku opremu ili u najkreativnijoj i najprepoznatljivijoj odjeći koju možete zamisliti. Pustite mašti na volju! Ovo je vaša prilika da zablistate i istaknete se na najfantastičniji način.

Više o samoj utrci na LINK-u.

Ko može učestvovati?

Apsolutno svi! Bez obzira na to koliko imate godina i u kakvoj ste kondiciji, ova utrka je za vas. Ne radi se o vašoj brzini trčanja; sve je u tome da se zabavite i uživate u trčanju!

Zašto učestvovati?

Doživite radost trčanja (ili hodanja) zajedno sa ostalim učesnicima.

Stvorite nezaboravne uspomene sa svojim prijateljima i porodicom.

Snimite najsmješnije, najvrjednije i nezaboravne trenutke koje samo Intersport FunRun može pružiti.

Dakle, označite svoje kalendare, okupite svoje prijatelje i porodicu i pripremite se za dan smijeha, druženja i čistog uživanja.

Prijavite se putem LINK-a.

Vaši komentari

Banner