MEDVEDNICA TRAIL: Trail utrka u srcu Zagreba

Uzbudljiva zagrebačka trail utrka - Medvednica trail, vraća se i ove godine s još većim izazovima i nezaboravnim doživljajem.

453

Moje trčanje – trcanje.net

Utrka će se održati u nedjelju, 26. 5. 2024., u Parku prirode Medvednica, na samo 10 kilometara od glavnog zagrebačkog trga.

Park prirode Medvednica koji se sa sjeverne strane naslanja na Zagreb, predstavlja pravu oazu za ljubitelje prirode i trail trčanja.

Utrka pruža veliki broj dionica prilagođenih svim nivoima trenutne forme:

Voljeli biste povesti i svoje mališane? Odlično jer imamo i dječju utrku. Sudjelovati mogu djeca od prvog do osmog razreda osnovne škole. Na dječjim utrkama imamo ograničenje od 100 djece, a kotizacija za dječje utrke je besplatna stoga požurite.

Ako želite s prijateljima posjetiti hrvatsku metropolu nudimo i timsku utrku. Timska utrka ove godine predstavlja potpuno novi koncept u kojem se boduju nastupi članova tima na pojedinačnim dionicama.

Informacije i prijave su na službenoj web stranici utrke https://www.medvednicatrail.run/, a zapratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pridružite nam se na ovom nezaboravnom putovanju kroz prirodu i otkrijte snagu koja leži u tišini zelene Medvednice.

VAŽNO: Osigurali smo popust od 15% na grupnu prijavu za grupe od 10 ili više natjecatelja (javite nam se na info@zagreb.run).

Rekordi staza

  • Kameni svati 60K: 06:08:08 – Velibor Jovanović (Slovenija, 2023.) & 07:16:08 – Maja Urban (Hrvatska, 2023.)
  • Plazur 30K: 02:33:27 – Janez Klančnik (Slovenija, 2023.) & 02:58:10 – Martina Klančnik Potrč (Slovenija, 2023.)
  • Gorščica 15K: 01:07:48 – Robert Zemljić (Hrvatska, 2023.) & 01:15:34 – Martina Horvat (Hrvatska, 2023.)

O Zagrebu

Zagreb osim izazovnih i uzbudljivih staza Medvednice nudi i bogatu kulturnu baštinu, povijesne znamenitosti i odličnu gastronomsku ponudu koja će vas oduševiti.

Imat ćete priliku istražiti povijest grada posjetom Gornjeg grada i Kaptola te otkriti skrivene kutke poput parkova Zrinjevac, Ribnjak i Maksimir. A nezaobilazna je i šetnja zagrebačkim tržnicama kao što su Dolac i Britanac te kušanje tradicionalnih specijaliteta poput štrukli, purice s mlincima i krpica sa zeljem.

Dobrodošli u Zagreb!

Vaši komentari

Banner