2. OZREN TRAIL: Petrovo, 5. oktobar 2024.

U dogovoru sa generalnim sponzorom Opštinom Petrovo, organizator Planinarski klub Ozren - Kraljica 883 iz Petrova odlučio je da ovogodišnji, drugi po redu, Ozren Trail Run, bude održan 5. oktobra, sa nepromijenjenim mjestom starta i cilja, u Kaluđerici kod Petrova.

610
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Sa pripremama se blagovremeno započelo, tako da je već dosta rada i pažnje uloženo ne bi li se ove godine ostvarila značajna poboljšanja u odnosu na prošlogodišnje premijerno izdanje, koje je prilično dobro prihvaćeno od strane trkačke javnosti.

Organizator se zahvaljuje na podršci generalnog sponzora i svih ostalih koji će se priključiti i raduje se nastavku poslovne saradnje sa dosadašnjim i novim partnerima.

– Sa jedinim ciljem da afirmišemo sve dobro što je u, i među ljudima, prihvatili smo se, kao što je i planirano organizaciji ove utrke, druge po redu. Trka je izuzetno prihvaćena prošle godine, što nam nije odvratilo pogled sa određenih slabosti, tako da su one uočene i biće otklonjene pa nema sumnje da ćemo ove godine imati još kvalitetniji događaj, kaže sportski direktor trke Mario Stanošević.

Trasa će biti neznatno izmijenjena, kvalitetno elektronsko mjerenje vremena obezbjeđeno kao i veći broj volontera sa već određenim iskustvom. Kotizacija je određena u iznosu od 35 KM i uključuje naknadu za kvalitetan takmičarski paket.

– Međutim pomoć sponzora će i dalje biti neophodna, jer ozbiljnost ove utrke nećemo nikako dovoditi u pitanje, a izazovi u organizaciji su mnogobrojni. Nećemo odlagati mogućnost prijavljivanja, tako da su one već moguće, direktnim kontaktom putem naše Facebook stranice Ozren Trail Run, na kojoj se može naći više informacija o utrci ili aplikacijama WhatsApp, Viber i Telegram na broj +387 66 226 406. Prijava bez formulara se pokazala malo napornom za nas, ali i vrijednom u smislu uspostavljanja dragocjenog neposrednog kontakta sa trkačima. Zahvaljujemo se portalu Moje trčanje na uspješnoj saradnji, izjavio je Stanošević.

O svemu će ubrzo biti više riječi uglavnom na Facebook stranici Ozren Trail Run.

Ispred organizatora Ozren Traila su se zahvalili pozdravili sve prijatelje ove trke, a trkačima poželili posebno puno uspjeha u svakom sportskom izazovu koji će se pred njima naći ove sezone.

Vaši komentari

Banner