Mostar: Predstavljanje knjige „Abeceda trčanja“ autora Vlahek/Havaš

Mostarsko (ujedno i prvo u BiH) predstavljanje knjige „Abeceda trčanja“ autora Pavla Vlaheka i Ladislava Havaša te predavanje, održat će se predstojećeg petka (19 sati) u dvorani Princess na 6. katu hotela Mepas (ulaz iz Mepas Mall-a).

1444
Pavao Vlahek

Moje trčanje-trcanje.net

Predstavljanje knjige će biti održano u organizaciji udruge „Zdrav život – Kinezis“, Studija fizičke kulture – FPMOZ, i Sportskog saveza grada Mostara.

Uz autore Vlaheka i Havaša o samoj knjizi govorit će i prof.dr.sc. Žarko Bilić nositelj katedre za „Kineziološku rekreaciju“ sa studija fizičke kulture – FPMOZ Sveučilište u Mostaru.

Kroz 330 strana knjige vode vas doktor medicine Pavao Vlahek koji ima petnaestogodišnje iskustvo u trčanju, triatlonima, ironman utrkama, ultra maratonima i utltratriatlonima kako u liječenju tegoba trkača početnika, tako i u liječenju tegoba hrvatskih ultratramaraton reprezentativaca na svjetskim natjecanjima. Prvi dio knjige obrađuje medicinski dio, dajući odgovore na vaša pitanja za koje niste ni znali da ih imate. Nakon toga nastupa dr.sc. Ladislav Havaš, elektroinženjer, koji je doktorirao na temu izrade softwarea za pripreme trkača.

Svi prisutni biti će u mogućnosti kupiti knjigu po promotivnoj cijeni od 30 KM.

Predstavljanje knjige ujedno je i dio promocije 1. Mostarskog polumaratona koji će se održati 9. aprila u Mostaru.

Vaši komentari

Banner