RUN BRAČ – ACTIVE WEEKEND s hrvatskom olimpijkom Mateom Matošević

Otok Brač pruža idealne mogućnosti za trčanje tijekom cijele godine - panoramski putevi s pogledima na more, dalmatinske otoke i Biokovo pružaju užitak na svakom kilometru.

1183
Banner

Moje trčanje – www.trcanje.net

Run Croatia u suradnji s Turističkom zajednicom Selca organizira prvu cross utrku od Selca do Sumartina 17. 06. 2017.

Jedinstvena utrka na 5000m makadamskim putem kroz maslinike na otoku Braču i uz to jako povoljan smještaj u sezoni na moru idealna je prilika za dobar trkački vikend.

– Zajednički cilj nam je obogatiti ponudu otoka uz jedinstveni doživljaj trčanja i time produljiti sezonu. Želja nam je također potaknuti velike i male otočane da zavežu vezice i potrče za dobru stvar, riječi su Ive Hafner, suosnivačice Run Croatia.

Trasa od 5km vodi makadamskim putem kroz stoljetne maslinike, a na utrci će se pridružiti hrvatska olimpijka i državna prvakinja na srednjim i dugim prugama, Matea Matošević.

Mali trkači također mogu sudjelovati na Kids Run u Povlji, 16.06. Obje utrke su humanitarnog karaktera, na kojima će se prikupljati donacije za udrugu koja se brine za djecu s posebnim potrebama “Brački pupoljci”.

Bogate nagrade na tomboli za sve trkače: Povratna međunarodna karta Croatia Airlines; vikend za dvoje Life Class Terme Sv. Martin, Kompas putovanje za dvoje po Europi; Seminar trčanja Pose Method; Renault Megane vikend s punim spremnikom.

Prijave su otvorene: http://bit.ly/ 2qSmaKg

*Naziv događaja: Run Brač (5km)
*Datum: 17. 06. 2017.
*Mjesto događaja: Selca – Sumartin, Brač
*Popratni sadržaj: Kids Run Povlja 16. 06. 2017., vesela radionica i utrka usred Povlja s plemenitim ciljem prikupljanja donacija
*Humanitarna akcija: prikupljanje donacija za djecu s posebnim potrebama “Brački pupoljci”
*Posebna cijena smještaja tijekom dugog vikenda: 100 HRK po osobi i noćenju
*Turistički obilazak maslinika i degustacija ulja za trkače i pratnju
*Novčana nagrada: 1000 HRK za 1. mjesto žene; 1000 HRK za 1. mjesto muškarci

Vaši komentari

Banner