Predstavljen i testiran Nike Free RN Flyknit: Model namijenjen aktivnim trkačima

U subotu 01. 07. 2017. godine u Sarajevu smo imali priliku da testiramo novi model patika Nike Free RN Flyknit 2017 zajedno sa brojnim posjetiocima. Oni najbrži su osvojili i poklone.

1131
Banner

Moje trčanje – www.trcanje.net

Osim Free RN modela, trkači su mogli da testiraju i druge Nike modele. To je bio odličan način, da posjetioci provjere i uporede koji je model idealan za njih i njihove potrebe.

Free RN Flyknit 2017 sa anatomskim dijelom na peti omogućava lako i udobno prilagođavanje podlozi. Pletena Flywire tehnologija koja je integrisana u Flyknit gornjište daje osjećaj stabilnosti i podrške pri svakom koraku. Pravilno raspoređena flyknit tehnologija pruža prozračnost i rastegljivost na bočnim stranama i stvara osjećaj stabilnosti tokom trčanja.

Poboljšana amortizacija i fleksibilnost zahvaljujući posebnim brazdama na đonu obezbjeđuju najprirodnije trčanje do sada.

U Sport Life radnji na Ferhadiji (Zgrada Svjetlosti) svi prisutni su imali priliku da dobiju savjet i da trče sa Erolom Mujanovićem koji je do sada trčao preko 100 polumaratona/maratona. Suosnivač je prve i najmasovnije škole trčanja u BiH “Klix”. Osnivač je i direktor udruženja “Marathon” Sarajevo, koje i ove godine organizuje nekoliko veoma značajnih trka za Sarajevo, a uveliko se radi na pripremama Sarajevskog polumaratona, koji se održava u septembru.

Novi Nike Free RN Flyknit model možete pronaći u Sport Life radnji u Sarajevu.

Uz brojne posjetitelje promociji i testiranju su prisustvovali i članovi redakcije Moje trčanje – www.trcanje.net te su isprobali Nike Free RN Flyknit patike za trčanje. Vrlo udobne, lagane, ostavljaju dojam odličnog izbora za trke, a za novi model imaju i pristupačnu cijenu.

Vaši komentari

Banner