3. Novska Run: Oprobajte se na avanturističkom miks izazovu

Prošle godine smo na samom terenu oprobali Novska Run, a i ove godine preporučujemo kao zanimljiv spoj cestovne i trail trke u Moslavini, brži prvi dio, potom šljunkoviti, a onda i brdoviti šumski koji će izvući iz vas posljednje atome snage.

1166
Foto: Goran Mance

Moje trčanje – www.trcanje.net

Treće izdanje Novska Run opet nudi dvije zanimljive dionice, već opisana “Spartana” na 16km pruža potpuni doživljaj, dok je “Run the woods” na 8km više za ljubitelje kraćih i bržih trka ili jednostavno za one rekreativce koji se još ne osjećaju dovoljno spremnima za glavnu trku.

– Očekujemo dobar štimung kao i prije, nadamo se većem broju natjecatelja i da se trkači dobro provedu, kaže ispred AK Noga dopredsjednik kluba Josip Fabijanić.

Organizatori iz Atletskog kluba Noga su start ove godine postavili za 12. augusta (17 sati), nagradni fond je 3000 kuna (oko 700 maraka) uz dodatne darove sportskog karaktera. Ukoliko odaberete dužu dionicu u startnom paketu možete birati hoćete li uzeti atletsku majicu (Joma) ili kratke trkačke hlačice (Joma). Ako ipak trčite Run the woods organizatori nude i mogućnost doplate za one koji žele dokupiti hlačice/buf/ atletsku majicu.

Poslije trke će medaljama biti nagrađeni svi finišeri, a potom će uslijediti roštilj i pivo plus afterparty uz tamburaški sastav “Ambar”.

Za sve ostale informacije i prijave posjetite web.

S prošlogodišnjeg starta (Foto: Dinko Samardžić)

Vaši komentari

Banner