BANJALUKA: U subotu humanitarna trka u okviru 4. kola TRK lige

“Nastavljamo uspješnu akciju od prošlog puta. Donesite svoju trkačku opremu (patike, majice i slično) koja vam nije potrebna i donirajte je za TRK-ačku aukciju. Na svaki dio opreme ćemo staviti cijenu i vidjeti ko ponudi najviše. Sva prikupljena sredstva idu humanitarnoj organizaciji koju Vi predstavljate”, poručuju organizatori.

1170
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Trkački rekreativni klub iz Banjaluke organizuje 4. kolo TRK LIGE, trke na 5 km sa humanitarnim karakterom koja će biti održana u parku Mladen Stojanović, u subotu, 30. decembra (10:30 časova).

Tog dana će trčati i klinci svih uzrasta na 200 i 400m. Ova rekreativna, humanitarna trka će u ovoj godini biti, ujedno i posljednja trka na ovim prostorima. Učesnici kao i u prva 3 kola trče da bi podržali i pomogli rad jednog od ovih humanitarnih udruženja iz Banjaluke: Budimo ljudi (Danijela i Nikola), Udruženje samohranih roditelja “Ponos”, Udruženje za pomoć licima sa autizmom  “Djeca svjetlosti” i Centar za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama “Dajte nam šansu – Zvjezdice”.

Svaki učesnik koji je učestvovao u prva dva kola je već dobio humanitarni broj po svom izboru. Ukoliko nije, trebaće kupiti broj po cijeni od 10 KM. Uplata za 4. kolo je minimum 5 KM. Ukoliko učesnik želi, može uplatiti i veću sumu. Novac se uplaćuje direktno humanitarnoj organizaciji gdje su se već podizali brojevi za trku ili na licu mjesta na dan trke.

Novi učesnici trebali bi otići po broj u organizaciju koju žele podržati i učešće na trci platiti 10 KM. Podsjećamo da se brojevi čuvaju za naredne trke. Uplata se može izvršiti i putem žiro računa organizacije. Suma koju je učesnik uplatio se ne objavljuje ukoliko to učesnik ne želi.

Nakon trke 30. decembra, planirana je još jedna trka u februaru 2018. Svaka trka je rekreativnog, a ne samo takmičarskog karaktera i otvorena je za sve građane koji bi možda željeli i da prehodaju distancu od 5 km ili koja njima odgovara.

Plan je da se druga edicija TRK LIGE nastavi u proljećnom periodu sve do mjeseca juna. Trke će se uglavnom održavati u parku Mladen Stojanović, ali planirane su i neke druge lokacije i razna iznenađenja.

Bodovanje se vrši poslije svakog kola, a za ukupan plasman pojedinog učesnika računa se najmanje sedam kola. Na kraju svakog kola pobjednike očekuju pokloni, a po okončanju lige pehari za najbolje.

Prijave možete izvršiti na klupskoj stranici.

 

Vaši komentari

Banner