LJETNI FESTIVAL TRČANJA: Pokrajčić, Husejnović, Kasumović i Vasilić nose naše majice

Jučer je okončan još jedan trkački izazov Moje trčanje – trcanje.net na endomondo.com, koji je pod nazivom “Ljetni festival trčanja” trajao čitavih pet mjeseci.

1681
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Personaliziranom majicom (čiji je sponzor sportska oprema GBT) će biti nagrađeni Ante Pokrajčić (1559km) i Reuf Husejnović (1086km) u muškoj te Vedrana Kasumović (433km) i Dragana Vasilić (252km) u ženskoj konkurenciji.

Ukupni poredak svih učesnika ljetnog “izazova”

Molimo dobitnike nagrade da nam se jave u facebook inbox ili e-mail (mojetrcanje@gmail.com) sa sljedećim podacima: adresa stanovanja, broj telefona, veličina majice.

Ovakav poredak među dobitnicima uslovila su pravila da majice šaljemo samo na prostor BiH, da “pobjednici prošlih “Izazova” ne ulaze u konkurenciju za nagrade te da među nagrađivane ne ulaze ni članovi projekta Moje trčanje – trcanje.net. Kompletne rezultate možete vidjeti u prilogu ispod.

Na ovaj petomjesečni izazov je bilo prijavljeno 44 trkača (39 aktivnih) koji su ukupno istrčali 29.294 kilometra.

Prvenstveni cilj je uvijek da “Izazov” svima predstavlja određeni oblik motivacije, a na njega su svi pozvani. Čestitamo učesnicima i želimo im puno sreće u sljedećem dvomjesečnom “Izazovu” pod nazivom: “Prvi regionalni GBT trkački izazov”.

Sam naziv ukazuje da nagradnu igru širimo na prostor čitave bivše Jugoslavije, pa u tom smislu očekujemo i bolji regionalni odziv, a najvrijednija četiri trkača (po dvoje u ženskoj i muškoj konkurenciji) će dobiti personaliziranu majicu našeg sponzora sportske opreme GBT sa otisnutom kilometražom koju su prešli kroz dvomjesečni period.

Razlike u pravilima:

  1. U sljedećem “Izazovu” u konkurenciju ulaze svi trkači/trkačice sa prostora bivše države bez obzira na prethodna nagrađivanja.
  2. U konkurenciju za nagradu ulaze samo trkači/trkačice koji ispune limit od 150km mjesečno (odnosno u ovom slučaju minimalno 300km).

Vaši komentari

Banner