RTL SANUS MOTUS: Takmičenje pomjereno za sljedeću godinu

Sanus Motus Mostar je izdao priopćenje za javnost u kojem je najavio da će Rekreativna trkačka liga, ove godine zamišljena kao natjecanje otvoreno za sve u Bosni i Hercegovini, biti pomjerena za sljedeću, 2021. godinu.

1345

Moje trčanje – trcanje.net

“Svi dosad prijavljeni ili koji su eventualno uplatili svoju kotizaciju mogu tražiti povrat ili istu ostaviti aktivnom te iskoristiti u sljedećoj godini”, navodi se u priopćenju koje je potpisao predsjednik udruge Vedran Markotić.

“Planirani program prema trenutnom planu ostaje isti i dogodine, baš kao i nagradni fond (jedino ostaje otvorena mogućnost povećanja iznosa novčanih nagrada za najbolje trkače i trkačice).

Daljnje prijave i uplate ostaju otvorene te će biti moguće i direktno na jesenjem terminu Mostarskog polumaratona 2020. kao i u redovnom terminu istog 2021. godine, a sve na štandu udruge Sanus Motus.

Planirani humanitarni rad udruge u 2020. dalje ide po planiranom programu, a sve donacije od dijela uplata za ligu će biti iskorištene u humanitarnom programu 2021. godine.

Odluka je donesena uzevši u obzir trenutnu izvanrednu situaciju, otkazivanje ili odgađanje brojnih sportskih događaja, neizvjesnost o mogućnosti organizacije većih sportskih događaja u ovoj godini te ostale planirane aktivnosti udruge Sanus Motus”, ističu iz Sanus Motusa.

Više o najavljenom formatu RTL Sanus Motus čitajte OVDJE, a o ostalim odgođenim/otkazanim trkačkim događajima na LINK-u.

Vaši komentari

Banner