MT PODCAST: Igor Isanović Ironman – put jednog triatlonca

Od sada na našem Youtube kanalu Moje trčanje možete pronaći između brojnih drugih materijala o trčanju i MT podcast. U novoj formi od sada vam donosimo razne stvari iz svijeta trčanja i triatlona. Nastojimo da tematiziramo sve korisno, zanimljivo i informativno u formi video podcasta.

1513
Banner
Banner
Banner

Piše: Nicolae Golea

Naš prvi gost je posvećeni i studiozni Ironman Igor Isanović iz Sarajeva. U razgovoru s njim dotakli smo se njegovog višegodišnjeg puta do Ironman finišera i brojnih situacija sa kojima se susreo tokom priprema.

Igor je od samih svojih početaka strpljivo učio o sportu koji sadrži tri discipline i rastao razvijajući se u nekoga tko pomno prati i nadograđuje, kako svoj trening proces, tako i kvalitetnu opremu.

Budući da je prošao jako zanimljiv put od 2015. godine, kada se počinje zanimati za triatlon, pa sve do danas, u razgovoru možete pronaći dosta savjeta i uputa, iz iskustva, na što trebate obratiti pažnju da izbjegnete neke početničke greške ukoliko tek počinjete ili se ne bavite dugo ovim zahtjevnim sportom.

Obavezno se besplatno pretplatite na naš Youtube kanal i pronađite mnogo sadržaja iz svijeta trčanja, a tako i podržite naš rad kako bismo kreirali još kvalitetnog video materijala.

Vaši komentari

Banner