“VIVIA RUN&MORE WEEKEND” (6. – 8. 5. 2022.): Pet startnina spremno za dobitnike učešća na Banjalučkom polumaratonu

U nagradnoj igri Run&More Community i Moje trčanje – trcanje.net za pet startnina na ovom događaju, uslov za ulazak u konkurenciju je ispunilo 11 učesnika.

907
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Imali smo 12 podjela objave, od čega je 11 bilo javno, ali jedna dupla.

Za učešće u nagradnoj igri trebalo je “lajkati” Facebook stranice Moje trčanje i Run&More Community, u komentaru označiti dvoje kolega – trkača, a zatim objavu o nagradnoj igri podijeliti javno (public) na svom Facebook profilu.

Nagradna igra je trajala zaključno sa 29. 4., a sretni dobitnici startnina su: Nedeljko Gavranović, Jane Eyre, Ante Pokrajčić, Luka Bastašić i Azra Bećirović.

Prvo dvoje sa liste će dobiti kotizacije za polumaraton, sljedeće dvoje kotizacije za 10K trku, a peta učesnica startninu za timsku trku na 5km.

Ujedno ih molimo da nam poslije prijave na OVOM LINK-u jave u Facebook inbox Moje trčanje ili na e-mail: mojetrcanje@gmail.com kako bi mogli obavijestiti organizatora.

Detalje o “Vivia Run&More Weekend-u” u Banjaluci, koji će se održati od 6. do 8. maja možete saznati iz teksta na OVOM LINK-u. Više o stazama koje vas očekuju u sklopu nekoliko trka na ovoj manifestaciji saznajte iz članka na OVOM LINK-u.

Vaši komentari

Banner