3. ADVENT RUN SARAJEVO: Kostimirajte se i učestvujte na trećem izdanju 17. decembra

Kako bi upotpunili zimsku i prazničnu idilu mjeseca decembra, Udruženje DEČKI U PLAVOM organizira prazničnu poslasticu za trkače i trkačice – treći sarajevski “ADVENT RUN”.

1113
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Nije bitno da li ste trkač ili šetač, najvažnije je da se družimo i uživamo u dobrom raspoloženju.

Dragi prijatelji, pozivamo vas da se prijavite na najveseliju utrku u godini koja će se održati 17. decembra u 18 sati sa startom i ciljem ispred Zemaljskog muzeja BiH.

Nakon utrke planiran je uzbudljiv muzički program i tombola naših sponzora u idiličnom zimskom ambijentu. Dođite da uživamo u koncertu, mirisima cimeta, vanilije, ukusnim kolačićima, čaju i kuhanom vinu.

Trasa utrke: Zemaljski muzej BiH – Vilsonovo šetalište – Dolac Malta – Vilsonovo šetalište – Zemaljski muzej BiH.

Ukupno 5000 m zimske idile, blagdanskog ozračja, nezaboravnog provoda i urnebesnog slavlja koje će vas tjerati da se svake godine opet družimo.

Jedva čekamo vidjeti sve ovogodišnje kostime

“Jeste li upravo Vi jedan od kostimiranih trkača na utrci „ADVENT RUN?“. Najkreativniji kostim bit će nagrađen zasluženim peharom i nagradnim setom startnina za 2023. godinu.

Podršku manifestaciji pružili su: Grad Sarajevo, predsjedavajući i zamjenik predsjedavajućeg Skupštine KS, Visit Sarajevo, Općina Novo Sarajevo, Sarajevski kiseljak, Carlsberg BH, Tylol Hot – Nobel, SecOne, C&D Kiseljak, GiA BiH. Medijski partner: Radio Sarajevo

Prijavu možete izvršiti putem LINK-a.

Vaši komentari

Banner