3. LJUBUŠKI OUTDOOR FESTIVAL: Kompletan program za koji se možete prijaviti još do 10. 5.

Ovogodišnje 3. po redu izdanje LJOF-a održati će se od 25. do 28. svibnja 2023. te će osim natjecateljskih disciplina ponuditi i mnoštvo dodatnih sadržaja i aktivnosti tijekom festivala.

497
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

U četvrtak 25. svibnja u 20 sati u dvorani Kulturnog centra Ljubuški biti će otvaranje festivala i outdoor tribina sa vrlo zanimljivim gostima koji se bave aktivnim turizmom u regiji.

„Memorijalna utrka kajacima profesor Žarko Bilić“ na rijeci Trebižat uz prekrasni nasip „Bajer“ počinje u petak u 12 sati, a nakon utrke slijedi humanitarni spust kajacima od Čeveljuše do vodopada Kravica gdje prikupljamo sredstva za udrugu roditelja djece s posebnim potrebama „DUGA“.

Outdoor sajam počinje u petak kod vodopada Kravica sa zanimljivim radionicama iz svijeta sportskog penjanja, vodenih sportova, paraglidinga, speleologije, biciklizma, ronjenja itd. i traje tri dana festivala.

Dječje utrke do 1 km u biciklizmu i trčanju počinju u petak u 17 sati kod vodopada Kravica, sudjelovanje je besplatno, a djeca će dobiti poklon paket sponzora kao i medalju za sudjelovanje. U petak u večernjim terminima, na platou iznad Kravice nastupaju bendovi glazbene škole Ljubuški te dobro poznati bend PSIHOMODO POP iz Zagreba.

Više o trkačkom dijelu programa na LINK-u.

U subotu od 9 sati počinje paragliding natjecanje u preciznom siljetanju „KOSAČA“ te u popodnevnim satima dvije trkačke discipline: Polumaraton “Dva slapa“ i ljubuška desetka „Scunasticus“. Nakon trkačkih disciplina svi posjetitelji festivala moći će uživati u nastupu ŽELJKA BEBEKA i njegovog benda, također na platou iznad Kravice.

U nedjelju svi koji se prijave imati će priliku u jutarnjim satima krenuti sa planinarskim vodičima prema najvećem vrhu u Ljubuškom – Vrlosinj 956 mnv.

Nedjelja je također rezervirana za bicklističke utrke „STIPE“ i  „MARA“, a koje polaze sa vodopada Koćuša malo prije podneva.

Svi posjetitelji festivala čiji je glavni partner Džajić Commerce moći će uživati u zanimljivim sadržajima koje nudi outdoor sajam, u zanimljivim natjecanjima i glazbenim poslasticama. Natjecatelji koji se prijave putem web stranice na jedno od natjecanja u programu festivala i uplate kotizaciju od 30 KM u svom startnom paketu će dobiti službenu majicu festivala, nagrade sponzora, besplatan posjet vodopadu Kravici i muzeju na Humcu, besplatan obrok na festivalu i naravno finišersku medalju na kraju svoje utrke.

Prijavite se i natječite u jednoj od disciplina u Ljubuškom. Prijave traju do 10. 5. a prijaviti se možete putem web stranice festivala www.ljof.ba.

Vaši komentari

Banner