6. TRAVNIK NOĆNA UTRKA: Husejnović i Rabihić dobili startnine za trku na rasporedu 2. 9. 2023.

U nagradnoj igri Centra za edukaciju mladih (CEM) i Moje trčanje za dvije startnine za učešće na šestom izdanju Pharmamed Travnik noćne utrke na programu 2. septembra 2023. (od 20 sati), uslov za ulazak u konkurenciju je ispunilo 32 učesnika.

935
Arhiva
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Imali smo 32 komentara objave koji su ušli u konkurenciju za nagradnu igru.

Za učešće u nagradnoj igri trebalo je “lajkati” Facebook stranice Moje trčanje i Travnik NOĆNA UTRKA, u komentaru na Moje trčanje Facebooku označiti dvoje kolega – trkača, a zatim objavu podijeliti JAVNO (PUBLIC) na svom Facebook profilu.

S obzirom da na ovaj prvobitni uslov trkači nisu mogli odgovoriti jer su imali problem sa dijeljenjem posta na Facebooku, u konkurenciju za nagradnu igru smo uzeli sve one koji su u komentaru označili po dvoje kolega – trkača.

Nagradna igra je trajala zaključno sa jučer, a sretni dobitnici startnina su: Reuf M. Husejnović i Milada Rabihić.

Osvajače startnina molimo da nam poslije prijave na OVOM LINK-u jave u Facebook inbox Moje trčanje ili na e-mail: mojetrcanje@gmail.com kako bi mogli obavijestiti organizatora.
Detalje o 6. izdanju Pharmamed Travnik noćne utrke, koja će se održati 2. septembra od 20 sati, možete saznati iz teksta: LINK1.

Vaši komentari

Banner