Otvorene su prijave za jedinstvenu noćnu utrku u Zadru

Doživite čaroliju trčanja pod zvijezdama na RENTLIO Zadarskom noćnom polumaratonu 6. 4. 2024.!

502
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Ovaj jedinstveni događaj nudi nezaboravno iskustvo trčanja kroz povijesne ulice grada Zadra.

U travnju, grad Zadar i Dalmacija bude svoj proljetni sjaj, pružajući trkačima spektakularan pogled na prekrasno starogradsko okruženje i svjetlosne igre zalaska sunca. Proživite pulsirajuću atmosferu uzduž staze, gdje će vas oduševiti potpora navijača i jedinstvena energija grada.

Zadar u travnju očarava svojom blagom klimom, idealnom za trčanje, istraživanje i uživanje u ljepotama prirode. Osim sportskog užitka, posjetitelji mogu istraživati bogatu kulturnu baštinu, uživati u lokalnim specijalitetima i doživjeti nezaboravne zalaske sunca. Spektakularne Morske orgulje i Pozdrav suncu očarati će vas na prvi pogled, a upravo uz njih prolazi i naša staza RENTLIO polumaratona!

Osim 21km, tu je super brza 10k, sa oko 4 kruga oko stare jezgre grada te 5k i 2.5k. Dan prije, najmlađi trkači se mogu okušati i na Malom Zadar Night Run-u na utrkama od 100-400m jednoj od najstarijih ulica grada – Širokom ulicom u samom centru.

Za polumaratonce pripremili smo Basic i Premium paket. Uz Premium paket, za uspomenu dobivate i prekrasnu Rentlio Halfmarathon majicu dugih rukava sa kapuljačom!

Prilika je ovo za spoj sportskog uzbuđenja, kulturnog istraživanja i uživanja u predivnoj atmosferi jednog od najljepših hrvatskih gradova. Ne propustite priliku trčati pod zvijezdama i istraživati čarobni Zadar!

Sve informacije i prijave pronađite putem OVOG LINK-aViše informacija o gradu Zadru i regiji pronađite putem OVOG LINK-a.

Vaši komentari

Banner