ZAJEDNO SARAJEVOM : Prijavite se za 17. Sarajevo polumaraton po FIRST MINUTE cijeni do 22. aprila!

Utrka koja spaja trkače iz cijelog svijeta, Sarajevski polumaraton, otvara vrata za sve ljubitelje trčanja i avanture.

640
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Još samo četiri dana imate priliku osigurati svoje mjesto na startnoj liniji Sarajevo polumaratona po FIRST MINUTE cijeni.

Prijavite se do 22. aprila i budite dio ove nezaboravne trkačke priče koja će se održati 22. septembra, kada će se ulice Sarajeva pretvoriti u arenu uspjeha i zajedništva. Organizatori iz udruženja NGO Marathon pozivaju sve zainteresirane da požure i osiguraju svoje mjesto na trci po jedinstvenoj cijeni od samo 50KM, jer interesovanje za 17. izdanje ovog prestižnog trkačkog događaja raste iz dana u dan!

Pored nezaboravne zabave tokom trčanja, osigurajte i bogat startni paket sa majicom utrke i poklonima sponzora, te finišerskom medaljom kao trajnom uspomenom na Sarajevo polumaraton.

Staza Sarajevo polumaratona je poznata po svojoj ujednačenosti i brzini, što je omogućilo obaranje ličnih rekorda proteklih godina. U sklopu utrke biće organizirano i državno prvenstvo u polumaratonu, pružajući priliku trkačima da se natječu i trče uz najbolje atletičare i atletičarke u BiH.

Zabava za sve!

Sarajevo Run Fest je pravi festival trčanja, inkluzivan i otvoren za sve! Najmlađi trkači imaju svoj poseban događaj na Sarajevo Run Festu – Bambini Maraton. Utrka za najslađe učesnike Run Fest –a  promoviše zdrav način života i aktivnost među najmlađima, te im omogućava da se zabave i uživaju u trčanju. Ova utrka je namijenjena djeci uzrasta od dvije do šest godina.

Za sve koji žele osjetiti atmosferu i energiju festivala, tu je utrka Fun Run.

Fun Run donosi zajedništvo, zabavu i pozitivnu energiju, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve učesnike, a prijaviti se mogu svi zainteresirani od 7 do 77 godina!

Podržite dobre ciljeve!

Učestvovanje na spotskim manifestacijama ne doprinosi samo našem zdravlju i ne slavi samo lične uspjehe, već podržavaju humanitarne ciljeve u svrhu zajedničkih pobjeda.
Svi koji žele podržati fond “Sportisti za život” mogu to učiniti pozivom na broj 17021 i osigurati bedž Pomozi.ba u svom trkačkom paketu.

Prijave za noćne utrke su još uvijek otvorene!

Ne zaboravite na atraktivne noćne utrke “Sarajevski cener” i “Sarajevski petak”, zakazane za 14. jula, jer su ove utrke već postale sinonim za noćno trčanje u Bosni i Hercegovini, okupljajući trkače svih nivoa iskustva i sposobnosti. Ove godine, očekuje se rekordan broj učesnika koji će se okupiti kako bi osjetili puls grada i energiju noćnih ulica Sarajeva. Uz podršku navijača duž staze i mnoštvo zabavnih aktivnosti nakon trke, ove noćne utrke će sigurno biti vrhunac trkačke sezone u Sarajevu.

Članovi Sarajevo Running Cluba ostvaruju popust na startninu za sve utrke u organizaciji udruženja NGO Marathon Sarajevo.

Više informacija i prijave za trke dostupne su na web stranici www.sarajevomarathon.ba. Požurite, ne propustite priliku da budete dio ovog nezaboravnog sportskog događaja!

Vaši komentari

Banner