Međunarodni polumaraton na Pagu: trcanje.net Vas nagrađuje sa 50% jeftinijom startninom

Drugi po redu međunarodni polumaraton na otoku Pagu održati će se 30. aprila u organizaciji 'Run Croatia'. Moje trčanje – www.trcanje.net nagrađuje sve bh. trkače koji žele trčati na ovom polumaratonu sa 50% jeftinijom startninom za sve prijave do 1. marta.

860
Banner

Moje trčanje

Sve što trebate prilikom prijave učiniti je da u polje kluba upišete „trcanje.net“. To ne znači da ne možete upisati i svoj klub, udruženje i slično, ukoliko imate.

Polumaraton preko otoka Paga, Lun – Novalja, nudi raznovrstan program tijekom vikenda te je dobra mogućnost za spajanje vikenda i prvomajskih praznika, a Moje trčanje – trcanje.net je odlučilo da nagradi bh. trkače sa popustom od 50 % za ovaj jedinstveni otočki polumaraton.

U subotu, dan prije utrke je registracija trkača, a tačnu lokaciju i sve ostale informacije možete saznati na ovom linku.

U nedjelju se brodovima ide prema startu polumaratona u Lunu. Organizatori su pripremili i turistički obilazak za obitelj i prijatelje trkača, a zajednički ručak i proglašenje pobjednika je u Novalji u 13 sati. Nedjeljna večer je predviđena za „After run party“ uz ples i zabavu.

Prijaviti se možete OVDJE.

Vaši komentari

Banner