2. DUBIČKI POLUMARATON: Organizatori zadovoljni, obećavaju da propuste neće ponoviti

769
Foto: Dubički polumaraton

Ukupno 85 trkača (61 na polumaratonu, 16 na trci građana) učestvovalo je na 2. Dubičkom polumaratonu koji je održan proteklog vikenda u ovom gradu.

Trkači koji su učestvovali na ovom polumaratonu zadovoljni su atmosferom na trci, a kao najveći problem ističu nedostatak vode nakon trke.

Prvo mjesto na polumaratonu u muškoj konkurenciji osvojio je Ivan Maletić koji je trku završio za 1:19:43. Na drugom mjestu je Slaviša Bunić (1:23:37), a na trećem Davor Vidović (1:23:55).

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Helena Gleđa koja je trku završila za 1:38:34. Drugo mjesto osvojila je Dragana Roljić (1:58:39), a treće Sofija Vušović (2:02:14).

Na trci građana od 5km u muškoj konkurenciji najbolji je bio Aleksandar Dalić (16:28), a u ženskoj Lucia Kimani (22:03).

Radmila Đukanović, direktorka trke kaže da je zadovoljna kako je sve proteklo, ali da je svjesna i određenih nedostataka.

– Atmosfera na trci je zaista bila posebna i žao mi je što je nedostajalo vode u cilju. Ovo nam je bila škola i sigurno je da sljedeće godine nećemo imati ovakav propust, rekla je Radmila Đukanović.

Ona kaže da se na polumaraton prijavilo preko 150 trkača, dok je na trku stiglo dosta manje.

– Mnogi su odustali od trke zbog velike vrućine, kaže Radmila.

Vladimir Selec je ispred banjalučkog TRK-a bio jedan od suoorganizatora i ističe da je atmosfera u Dubici bila dobra, uz lijepo druženje trkača.

– Nažalost problem sa vodom pokvario je cjelokupan dojam. Na kraju trkače su čekale lubenice, jogurt za osvježenje, samo je zaista nedostajala voda, upozorio je Selec.

Vaši komentari

Banner