“VIVIA RUN&MORE WEEKEND” (2. – 4. JUNI): Trkačku sezonu završimo u Banjaluci!

Od Splita kada smo otvorili sezonu, preko Beograda koji je vratio stari sjaj, do Banjaluke (4. juna) kada se malo pozdravljamo sa patikama, bilo je trka, znoja, pokoja suza, ali i rekord.

874
Banner
Banner
Banner

Piše: Mirela Savić / Run and More Community

Najvažnije – trčanje se vratilo na ulice i to je ono što obilježava ovu sezonu.

Ponovo smo odlazili na velike trke, ponovo je trka bila razlog da budemo turisti, da osvajamo koracima, da se ne bojimo tamo nekih virusa. Živjelo zdravlje! Slavimo ga i radimo na njemu.

M:tel RMC Banjaluka Polumaraton, Imlek 10K i G Drive 5K Team Run – za svakoga po nešto, za sve NIKE oficijelna majica. Za 21K posebna medalja kreirana kao magnet i otvarač, gratis kotizacija za Nektar Color Fun Run, pokloni sponzora i nezaboravna Banjaluka u proljeće. Zelene aleje kojima trčimo, after party kao nigdje, staza idealna za rekorde, perfektna organizacija i gostoprimljivi domaćini. Novčane nagrade za prvih deset trkača na 21 km i isto toliko trkačica.

Zato u proljeće trčim Banjaluku!

ATP CENTAR – NOVA ELTINA LOKACIJA RMW FESTIVALA

Start, cilj, expo zone, koncert TBF-a i svi prateći događaji od 02. do 04 juna biće održani na platou ispred „Banjalučke arene“. Ovaj kompleks, sastavljen od multifunkcionalne dvorane, parka, teniskih terena, trim staze i dječijih igrališta, bio je poprište najvećeg sportskog događaja ikad održanog u Banjaluci.

Na ATP turniru serije 250 „Srpska Open“, učestvovali su teniski asovi poput Novaka Đokovića,  Andreja Rubljova, Gaela Monfisa i mnogih drugih koji su Banjaluku dovele u fokus svjetskih medija. Ovaj novi simbol Banjaluke prvi put otvara vrata trkačima šest trka “Vivia Run&More Weekend-a”.

Staze 21K, 10K i 5K se gotovo ne mijenjaju, a neznatne promjene koje su nastale eliminisanjem tvrđave Kastel kao cilja, u potpunosti su izravnale ionako najbržu stazu u BiH.

Posebna je draž biti prvi put u nekom novom ambijentu, krenuti na startu, protrčati kroz cilj… zato podijelite sa nama ushićenje i postanite dio prve trke sa ovog novog i predivnog mjesta.

TBF NA 6. „VIVIA RUN&MORE WEEKEND“ FESTIVALU

Za savršenu atmosferu tu su oni! Da, dobro ste pročitali! Feel – good melodični zvuk u kombinaciji sa stavom i idejom slobode pruža uživanje u stihovima, ali donosi i neponovljivu energiju koja će osvojiti Banjaluku! Momci nastupaju 03. juna, poslije Nektar Color Fun Run trke i biće nezaboravno, garantujemo! Koncert je nagrada svim trkačima i navijačima, jer su za nas pobjednici svi gosti Banjaluke u proljeće. Ali, to nije sve. Pored staze priređujemo još mnoštvo muzičkih punktova, dnevni koncert u nedjelju (4. jun), zabavne sadržaje za najmlađe… Dođite da plovimo morem ljubavi, radosti, ispunjenosti, prijateljstva i nade.

Nektar Color Fun Run – jedinstvena u Evropi i besplatna za sve polumaratonce!

Trka koju ne treba opisivati. Pustimo da boje govore…

Više od trke – “Banjaluka expirience weekend”

Banjaluka nije samo grad fenomenalnih staza, već i noćnog provoda, lijepih žena, ljubaznih domaćina, čistih ulica i parkova, prihvatljivih cijena udobnog smještaja, ukusne domaće kuhinje, koncerata i svjetski poznatog raftinga kanjonom Vrbasa.

Ova adrenalinska avantura idealna je za timove koji žele upoznati raskošni kolorit flore i faune, jedinstvene pećinske ukrase, ali i pjenušave slapove i bukove, koji doživljaj pretaču od idiličnog mira do vrhunskog uzbuđenja.

Priredićemo vam i gurmansko veče u „Krajiškoj kući“, obilazak Muzeja „Banjalučke pivare“ koja ove godine obilježava 150 godina postojanja.

Ne zaboravi – iz Banjaluke se uvijek vraćaš nasmijan!

Budi i ti dio tima koji pokreće. Požuri i prijavi se! Broj kotizacija je ograničen!

Za ljepše boje djetinjstva…

Uz svaku prijavu za „Vivia Run and More Weekend“ moguće je donirati 2 KM, u okviru humanitarne kampanje „Za ljepše boje djetinjstva Podrži Plavi telefon!“, pokrenute u saradnji sa UG „Nova generacija“. Trkači imaju priliku i da prodaju svoje kilometre i novac doniraju za podršku žrtvama svih oblika nasilja, a posebno djeci i mladima.

Podržali su nas…

“Vivia Run&More Weekend” podržali su predsjednik Republike Srpske, Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS, Ministarstvo prosvjete i kulture RS, Grad Banjaluka, kompanija M:tel, Imlek, G-Drive, NIKE, Sport Time Balkans, Nektar, Intersport, Tropic/Moj Market, MyBook, Metromedia Group i Olimpijski komitet BiH.

Generalni medijski pokrovitelj je Radio – televizija Republike Srpske. Medijski partneri su BHRT, ATV, N1, K3, ELTA TV, Dnevni avaz, Nezavisne novine, Glas Srpske, Srpska Info, Buka, Banjaluka.net, BLink, Lola, Dnevni list, 24sedam, Hard Rock radio, Uno radio, Kontakt radio, A radio, NES radio, Moje trčanje i Trčanje RS.

Vaši komentari

Banner