Skeniraj stopalo i izaberi najbolju patiku za svoju stazu

Sport Vision je, za sve koji se spremaju za trku na Banjalučkom polumaratonu, pripremio dodatnu podršku pripremama, u vidu obezbjeđivanja skenera stopala i savjeta stručnjaka iz različitih oblasti koje prate potrebe i pripreme svih trkača.

2415
Banner

U Sport Vision radnji, u RK Boska, 20. i 21. aprila, ne propustite najbolji način da saznate kako da izaberete adekvatne Nike patike za vašu stazu, a sve to na osnovu skeniranog otiska vašeg stopala.

Takođe, iskoristite priliku da se istovremeno posavjetujete sa iskusnim trkačima, nutricionistom i stručnjakom koji će na osnovu skeniranog otiska stopala predložiti model patika koji vam odgovara i koje će sa zdravstvenog i fizičkog aspekta najbolje podržati vaše trkačke mogućnosti.

Rezultat skeniranja će  pokazati izmjerenu pronaciju i način gaženja podloge tokom trčanja, što je veoma zanimljiv podatak za svakog trkača.

Osim što pruža pomoć pri izboru najboljih patika koje po svojim karakteristikama odgovaraju individualnim potrebama trkača – rezultat sa FootScanera pomaže i u uviđanju kako možete da unaprijedite svoju tehniku trčanja.

Iskoristite  jedinstvenu priliku da potpuno besplatno provjerite koje patike su idealne za vaše stopalo i vašu stazu i prijavite se na Facebook stranici Sport Vision, tako što ćete poslati sljedeće podatke:

  • Ime i prezime
  • Mail adresu
  • Godinu rođenja

FootScaner, tim stručnjaka i Sport Vision ekipa vas čekaju u Sport Vision radnji u RK Boska u sljedećim terminima:

  • april – od 12h do 20h
  • april – od 11h do 18h

Podignite pripreme za predstojeći trkački spektal u Banja Luci na viši nivo.

 

Vaši komentari

Banner