2. DM ŽENSKA UTRKA: Ostalo još deset dana do zatvaranja prijava za učešće

Još deset dana otvorene su prijave za učešće na 2. dm ženskoj utrci koja će se 1. 7. 2018., s početkom u 10 sati ujutro, održati na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.

1727

Moje trčanje – trcanje.net

Sve dame koje do predviđenog roka, 3. 6. 2018., ispune prijavu i izvrše uplatu kotizacije, očekuje izazov od 5k, što je 1,5k više u odnosu na prethodnu godinu.

Prijavu je moguće izvršiti putem web stranice, a pravo učešća imaju sve ženske osobe ne mlađe od 13 godina. Nepotpune prijave kao i one koje stignu nakon predviđenog roka, 3. 6. 2018., neće biti prihvaćene. Kotizacija za utrku iznosi 10 KM, a uplata se može izvršiti online, putem službene stranice utrke, ili putem opće uplatnice na bilo kojem šalteru banke, pošte te putem internet bankarstva. Više informacija o registraciji, kao i korisni savjeti kako se pripremiti za utrku, dostupni su na službenoj web stranici. Ukoliko želite više saznati o treningu posjetite naš odjeljak Put do forme.

Isti dan na Vilsonovom šetalištu bit će organizovana i dm babybonus dječja utrka na 300 metara. Do sada je prijavljeno 140 djece u dobi od 4 do 6 godina, a posljednji rok za prijavu mališana na babybonus dječiju utrku također je 3. 6. 2018.

Tri najbrža mališana osvojit će poklon pakete u vrijednosti od 50 KM, a svu djecu koja budu sudjelovala u utrci očekuju vrijedni pokloni i druženje uz različite edukativne i zabavne aktivnosti u dječjem kutku.

Nagradni fond i pokloni planirani su i za sve učesnice 2. dm ženske utrke. Za osvojeno prvo mjesto planirana je novčana nagrada od 400 KM, za drugo 300 KM i za osvojeno treće mjesto nagrada od 200 KM. Bez obzira na plasman, sve učesnice nakon utrke dobit će finišersku medalju, majicu i bogat poklon paket dm-a i partnera utrke.

Vaši komentari

Banner
Podijeli objavu
Prethodni članakTrkačka fontana mladosti
Sljedeći članakOdakle mišići crpe energiju?
Moje trčanje - trcanje.net je prvi bh. specijalizirani web portal o trčanju. Cilj nam je popularizacija i promoviranje trčanja, prije svega u Bosni i Hercegovini. Osobit naglasak stavljamo na promociju prirodnih ljepota i kulturno-povijesne baštine naše zemlje.