(VIDEO) MOSTAR RUN CONFERENCE: Obogatite svoje znanje uz korisna predavanja

Osim trka kao glavnih događaja manifestacije “Mostar Run Weekend 2019.”, organizatori posebnu pažnju poklanjaju i edukativnom karakteru.

1846
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Kroz Run konferenciju svake godine nastoje privući zanimljive predavače koji mogu djelomice prenijeti svoja iskustva i saznanja iz svijeta trčanja.

Tako je bilo i ove godine pa je konferencija trajala gotovo sat i pol, a posebnu pažnju je privukao atletski trener Nikola Borić koji je pričao na temu “Druga strana medalje – Zašto su Etiopljani najbrži ljudi na svijetu”, odnosno o svojim iskustvima iz Etiopije gdje je šest godina bio trener najboljim svjetskim dugoprugašima.

Na konferenciji su još govorili: Zdravko Mišović (AK Hajduk Maraton Kula, 30 godina u atletici kao trkač i trener) na temu “Trčanje dostupno svima”, Vedran Markotić (Sveučilišna klinička bolnica Mostar, Škola trčanja Sanus Motus Mostar) na temu “Prevencija i rehabilitacija ozljeda kod trkača” i Josip Ćorić (Motion Travel) na temu “Utjecaj trkačkog pokreta na razvoj turizma”.

U video i audio prilogu vam donosimo kako je to izgledalo prošlog petka u Mostaru. Informacije koje donose predavači svakako mogu obogatiti znanje trkača koji su najčešće prepušteni sami sebi.

Kako je izgledala prošlogodišnja Run konferencija, možete provjeriti na OVOM LINKU, a više informacija o samom Mostarskom polumaratonu ovdje: LINK1, LINK2, LINK3.

Vaši komentari

Banner