HEINEKEN 0.0 5K SPRING RUN: “Trčim za nekoga sa autizmom”

Prodajte svoje kilometre na trci i podržite programe za edukaciju djece iz autističnog spektra koje provodi Udruženje EDUS.

1694
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Pozivamo Vas da budete dio kampanje “Trčim za nekoga s autizmom” koju Udruženje EDUS – EDUKACIJA ZA SVE organizuje u saradnji sa Udruženjem “Marathon” Sarajevo.

Prodajte svoje kilometre koje ćete trčati na Heineken 0.0 5K Spring Run, te na taj način dajte svoj doprinos daljnjem razvoju EDUS programa i edukaciji djece iz autističnog spektra.

– Prošle godine 200 trkača i trkačica se uključilo u kampanju uz pomoć svojih prijatelja, kolega, članova porodice koji su otkupili njihove kilometre. Tako smo prikupili nevjerojatnih 45.645 KM za daljnji rad sa djecom koje su nam bile od velike pomoći da održimo i unaprijedimo tekuće i organizujemo nove aktivnosti, navode iz organizacije.

U znak zahvalnosti prvih 100 trkača koji se prijave za kampanju “Trčim za nekoga sa autizmom” najkasnije do 12.4., i prodaju svoje kilometre za najmanje 50 KM, će dobiti besplatnu startninu za trku i majicu sa posebnim dizajnom.

Registraciju za ovu akciju možete izvršiti OVDJE.

Više informacija o kampanji možete dobiti OVDJE.

Vaši komentari

Banner