SPORT VISION I RUN&MORE: Iza nas je uspješna trkačka avantura

Sport Vision trkačka priča dobila je svoj vrhunac 20. 4. na Kastelu.

2142
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Kao dio saradnje sa Vivia Run And More Weekend festivalom, tokom prethodna dva mjeseca kompanija Sport Vision u saradnji sa brendom Nike je zajedno sa organizatorima RMC Banja Luka polumaratona radila na promociji i osvještavanju značaja ove sportske discipline.

Tome su značajno doprinijeli promoteri, trkači, atletičari, rekreativci, koji su kroz priču o najnovijim modelima (i tehnologijama) za trčanje, edukativnim savjetima istakli značaj ove sportske discipline.

Aleksandra Roljić, Adnan Fazlić, Milena Tunguz i Mladen Stevanović su bili zaštitna lica ovogodišnje kampanje. Pored toga, kroz dva mjeseca dijelili su sa nama svoje iskustvo, savjete o trčanju i trikove.

Da trčanje može biti i zabava, pokazali smo i na događaju koji je organizovan 16. 4. u Delta Planet tržnom centru, u Banjaluci.

Nike React Land – interaktivna igrica je naišla na oduševljenje banjalučke publike, omogućava svim učesnicima da testiraju nove React patike  i uđu u digitalni svijet, u kojem će pokazati svoju snalažljivost i spretnost.

Nova Nike React generacija patika za trčanje je stigla i osvojila simpatije trkača širom planete. Sada su modeli dostupni i u Banjaluci.

Osim zanimljivog i interaktivnog upoznavanja sa inovacijama iz oblasti tehnologije izrade patika za trčanje, trkači su mogli da čuju edukativne savjete o trčanju od kompetentnih stručnjaka:

  • Rada Račić – sportski direktor Run And More festivala, dugogodišnja sportistkinja
  • Lucia Kimani – Olimpijka, najbrža žena BiH
  • Sait Huseinbašić – atletičar i trener
  • Ratko Perić – sportski ljekar

Na dan održavanja 2. Vivia Run&More festivala, 20. 4. 2019., svi posjetioci Sport Vision i Nike promotivnog štanda na Kastelu imali su priliku da učestvuju u NIKE REACT TWISTER igrici. Takođe, u okviru SPORT VISION Cornera trkači organizovano je i zagrijavanje pred trku – uz takmičarski dio u kojem su za najizdržljivije pripremljene Sport Vision nagrade.

Iza nas je još jedna uspješna trkačka avantura, jedna od najmasovnijih u BiH. U galeriji ispod dijelimo sa vama kadrove sa našeg trkačkog druženja u toku dva prethodna mjeseca.

Fotogalerija: Sport Vision

 

Vaši komentari

Banner