2. ALFA ULIČNA TRKA MODRIČA: Utrčite u ljeto na 10K stazi sa Modričanima

U organizaciji UG Atletsko rekreativni klub Modriča će se u subotu 29. juna održati 2. ALFA ulična trka Modriča sa početkom u 19:30 časova, a prije toga će se održati i trke za djecu.

3582
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Kao i prošle godine trka se održava na kružnoj stazi koja prolazi užim gradskim jezgrom Modriče.

Trčaće se dva kruga u dužini po pet kilometara. Staza u Modriči je ravna i prošle godine je 18 takmičara ostvarilo vrijeme ispod 40 minuta.

– Trudimo se da sve što radimo posmatramo iz ugla trkača, pažljivo osluškujući sve

Danilo Vasiljević

ono što se drugim trkačima sviđa i ne sviđa na trkama. Na taj način želimo da napravimo trku isključivo po mjeri trkača, jer nam je svaki trkač izuzetno važan i želimo da ponese najljepše utiske iz našeg grada. Takav pristup nam je ove godine dosta olakšao posao i naša najbolja reklama su prošlogodišnji učesnici. Nadam se da nećemo iznevjeriti to povjerenje, kaže Moje trčanje predsjednik Udruženja Atletsko rekreativni klub Modriča, Danilo Vasiljević.

U prvom izdanju atmosferu prije trke je podigao Zumba party, a za ovu godinu organizatori planiraju uvođenje novih sadržaja, kako bi i nakon trke učesnici bili što zadovoljniji ostvarenim rezultatima, te je stoga i pomjeren start trke za pola sata ranije. Ove godine mjerenje vremena vršit će se uz pomoć čipova.

– Po komentarima trkača dobili smo pohvale na podršku trkačima koja je bila duž cijele staze i, kako kažu, skoro da nije bilo dijelova bez publike. Znamo da se često na trkama trkači žale na rad policije, a dobili smo dosta pohvala na profesionalnost policijskih službenika PS Modriča, te im se ovim putem zahvaljujem na profesionalnosti, rekao je Vasiljević te dodao:

– Nadam se da ćemo ostvariti saradnju sa lokalnim vlastima, kako bismo mogli podići kvalitet trke na viši nivo. Pozivam trkače da dođu u Modriču 29. juna i zajedno sa nama utrče u ljeto.

Prijave za Modriča 10K su otvorene do 22. 6. (rane prijave do 8. 6.) i mogu se obaviti na OVOM LINK-u. Za grupne prijave obezbijeđen je popust u iznosu od 25%. Dodatne informacije o trci možete naći i na njenoj facebook stranici. A kako je to izgledalo u Modriči prošle godine možete vidjeti i u VIDEO PRILOGU.

Vaši komentari

Banner