3. BILEĆKI POLUMARATON: Trčite ulicama grada koji je iznjedrio dva dobitnika Oskara

Treći Bilećki međunarodni polumaraton održava se 2. novembra 2019. godine sa početkom u 11 časova. Organizator je opština Bileća, a suorganizator Zavičajni klub "Osvit" Bileća.

3706

Moje trčanje – trcanje.net

U Bileći se trče dva kruga najljepšim dijelovima grada u Hercegovini. Start i cilj je u centru, a trči se između znamenitih parkova, ulicama “kamenih kuća”, dijelom predgrađa, obalom – vodom najbogatijeg vještačkog jezera (Bilećkog) na Balkanu.

Prijave se mogu obaviti na LINK-u, a uplate kotizacija treba izvršiti najkasnije do 20. 10.

Uplata kotizacije u ovom roku podrazumijeva kompletan učesnički paket koji sadrži: sportsku kesu, kvalitetnu i posebno dizajniranu GBT majicu, finišersku medalju na cilju, elektronsku diplomu, ”pasta parti” , svečani ručak, energetske napitke, konditorske proizvode, medne proizvode iz Bileće, poklone sponzora.

Za najbolje trkače u trci polumaraton, u ženskoj i muškoj kategoriji, obezbijeđen je identičan novčani iznos nagrada: 600 KM (prvo mjesto), 400 KM (drugo mjesto), 200 KM (treće mjesto), 100 KM (četvrto mjesto) i 50 KM (peto mjesto). Troje najboljih dobivaju pehare, a prvih pet i diplomu za osvojeno mjesto. Novčanim iznosom od 200 KM biće nagrađeni najbrži trkač i trkačica iz Republike Srpske, a novčanim iznosom od 100 KM najbrži trkač i trkačica iz Bileće. Iz organizacije najavljuju i niz drugih nagrada.

– Vaša specijalizirana stranica je jedna od najboljih i najposjećenijih u regionu. Cilj nam

Miodrag Hrnjez – Ljumo

je isti, Vi vršite popularizaciju i promociju trčanja, prirodnih ljepota i kulturno – istorijske baštine, a nama je želja da što više trkača dođe u Bileću, uživa u trčanju, dobrom druženju, prijateljstvu, da uživaju u ljepoti našeg kraja i bogatstvu kulturno – istorijskih znamenitosti. Promocija Vaša – velika radost naša, jer očekujemo mnogo veći broj trkača koji će za nas saznati putem Vaše stranice, izjavio je predsjednik Zavičajnog kluba Osvit i direktor trke Miodrag Hrnjez Ljumo.

U okviru manifestacije biće organizovane trke djece starosnog uzrasta od 3 do 7 godina, kao i trka zadovoljstva na 2 km. Pobjednici trke zadovoljstva, u muškoj i ženskoj kategoriji, dobijaju pehar, a troje najboljih – medalju i diplomu. Partner, stručni i tehnički saradnik u organizaciji polumaratona je Balkanska trkačka liga.

– Mnogopoštovani maratonci, sportisti, sportski radnici, rekreativci, budući učesnici 3. Bilećkog međunarodnog polumaratona, Vaše učešće u trci čini nam čast, radost i neizmjerno zadovoljstvo. Dobro nam došli da trčite ulicama grada koji je iznjedrio dva dobitnika Oskara (Mladen Sekulović i Dušan Vukotić) i čije je dijete najbolja odbojkašica planete (Tijana Bošković), poručio je Miodrag Hrnjez.

Vaši komentari

Banner