MOSTAR RUN WEEKEND: Zanimljivi predavači na Run konferenciji “Kako trčati”

I ove godine 20. 3. 2020. "Mostar Run Weekend" otvara se međunarodnom stručnom konferencijom "Kako trčati", koja će se održati s početkom u 19:00h u kongresnoj dvorani "Princess" hotela Mepas.

1574
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Organizatori su se i ove godine potrudili osigurati kvalitetne predavače iz regije koji će govoriti o svojim bogatim iskustvima iz svijeta trčanja i sportsko rekreativnih aktivnosti.

Prvi od predavača je Kristijan Sindik – direktor Splitskog maratona koji će govoriti o svom iskustvu trčanja 6 Major maratona. Drugi predavač je Igor Majer – direktor Ocean Lava Montenegro kao i osnivač škole trčanja “GUMP” u Podgorici. Tema Igorovog predavanja biti će bogato iskustvo sinergije u organizaciji sportsko rekreativnih manifestacija i turizma. Treći od predavača je Tomislav Cvitanušić – jedan od direktora Sarajevskog polumaratona, čovjek koji živi sport od trčanja, alpinizama, do dvostrukog Ironmana. Tomislav će kroz svoje predavanje govoriti o motivaciji na autentičan način.

Ova konferencija je dosadašnjih godina pokazala izniman interes trkačke zajednice i još je jedna prepoznatljiva točka Mostar Run Weekenda, gdje se trkači koji dođu trčati Mostarski polumaraton, mogu dodatno educirati i saznati veliki broj korisnih podataka.

Vaši komentari

Banner