ZAGREB21 nam je pred vratima!

Popularni Zagrebački proljetni polumaraton približava nam se velikom brzinom.

515
NSK start s drona

Moje trčanje – trcanje.net

Zimu smo gotovo svi zaboravili, a dolaskom proljeća spremni smo za ZAGREB21 – World Athletics Road Label Race.

Pređena je brojka od 1500 prijavljenih trkača od čega na startu polumaratona organizatori očekuju više od 1000 trkača iz 30 zemalja.

Više o utrci saznajte i iz ranije MT objave na LINK-u.

Raspored utrka je poznat i ustaljen unazad tri godine, kao i trase utrka. Sve se odvija unutar ili neposredno ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Preuzimanje startnih paketa je u lobiju NSK i započinje već u petak, 22. ožujka 2024. od 15:00 sati. Prva utrka je na programu u subotu večer, 23.03.2024. u 19:00 sati – utrka na 5km. Jedna brza i kratka dionica kao zagrijavanje za ono što nas očekuje u nedjelju ujutro. Naravno, glavno događanje je 24. ožujka 2024. u nedjeljno jutro – start polumaratona i štafeta odmah u 8:30.

Do kraja ovog tjedna, točnije do petka 15.03.2024. još se stignete prijaviti kroz sustav – 9. ZAGREB21 – powered by Heineken 0.0 – Zagrebački proljetni polumaraton – Prijava (utrka.com) nakon toga prijave se zatvaraju. Nemojte propustiti ovogodišnje izdanje Zagrebačkog proljetnog polumaratona. Staza je brza i atraktivna, Zagreb se još budi iz zimskog sna, a atmosfera je uvijek izvrsna. Posebnu draž i navijanje daju ekipe štafeta. Četveročlani tim, svih mogućih kombinacija, tri člana trče 5km, a posljednji, „anchor leg“ treba prevaliti 6,1km. S pravom možete tražiti dodatni bonus od ostatka ekipe .

Startni paket je kao i uvijek bogat. Osim majice s logom utrke koju možete vidjeti na slici dolje i finišerske medalje, svi trkači dobit će i energetske proizvode Herbalifea, Heineken 0.0, na okrepi ih čeka Jana i Jana Sport… Glavni sponzori ovogodišnje utrke su HEP, Jana, Herbalife i Heineken 0.0 uz ostale partnere i pokrovitelje.

Vaši komentari

Banner