Balkanska trkačka liga: Prijem članova za novu sezonu

Prijave novih članova u Balkansku trkačku ligu počele su 1. oktobra, a objavljen je i Pravilnik za sezonu 2017.

975
Banner

Piše: Ljilja Lukić

Neke od novina su da takmičari mogu postati članovi Lige i u drugom dijelu godine (1. jula ili kasnije), s tim što će im trke biti unijete retroaktivno, ali neće biti uključeni ni u jednu kategoriju, trkački par niti tim/klub; bodovi za trkački par sada se obračunavaju samo za događaje na kojim su učestvovali oboje i uspješno završili svoju trku, a uvedena je i nagrada “Aktivna porodica” – svim članovima jedne porodice se zbirno obračunavaju bodovi.

BTL – takmičenje za sve

Kompletan Pravilnik (u kome su i cijene članarine – Član 21) trenutni i budući članovi mogu pročitati na: http://www.balkanskatrkackaliga.com/BTL2017.pdf

Balkanska trkačka liga postoji od novembra 2013. godine, a cilj joj je popularizacija sporta, prvenstveno trčanja i planinarenja.

Prema riječima osnivača Lige Nikole Minića, BTL je namijenjen svim ljubiteljima sporta, bilo da se radi o amaterima, bivšim ili aktuelnim sportistima.

Kako postati član?

Ukoliko želite da postanete član BTL-a potrebno je da na sajtu Balkanske trkačke lige (http://www.balkanskatrkackaliga.com) popunite registracioni formular, ili lično donesete popunjen formular na adresu sjedišta sportskog udruženja (Ane Dobeš 9, Beograd), a zatim na mail dobijate dalja uputstva i instrukcije o korišćenju portala i uplatama godišnje članarine.

btl3

Članstvo u Ligi na godišnjem nivou podrazumijeva personalizovanu člansku karticu koja osim što potvrđuje članstvo, omogućava vam i brojne popuste kod partnera Lige u cijelom regionu, zatim učesničku medalju na kraju godine ukoliko osvojite 12 ili više BTL bodova, pravo na korišćenje svih funkcionalnosti na portalu Lige, pravo učešća na svim Ultrafitline trkama tokom godine, BTL Round ‘n’ Around Ultramaratonu, obukama, treninzima i svim svečanim okupljanjima Lige. Takođe aktuelni članovi dobivaju i privilegije u organizaciji putovanja koje organizuje Liga, kao i popust na buduće članarine.

Više o Balkanskoj trlačkoj ligi možete pročitati i na: https://trcanje.net/home/arhiva/3918

 

Vaši komentari

Banner