NOVOGODIŠNJI IZAZOV: Radukin, Vasiljević, Manđeralo i Pindžo nose MT majicu

Završetkom 2019. godine je okončan i naš četveromjesečni “GBT Novogodišnji regionalni trkački izazov” na endomondo.com, a pod vodstvom Moje trčanje – trcanje.net.

1251
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Ovo je bio 5. regionalni, a ukupno 14. Izazov preko kojeg ste mogli dobiti i skromne, ali i lijepe nagrade za svoj trud i trkački trening.

U konkurenciju za nagradu su mogli ući oni trkači/trkačice koji ispune limit od 150km mjesečno (odnosno u ovom slučaju minimalno 600km).

Personaliziranom majicom (čiji je sponzor sportska oprema GBT) će tako biti nagrađeni Aleksandar Radukin (2653km) i Danilo Vasiljević (1222km) u muškoj te Dijana Manđeralo (1092km) i Merima Pindžo (904km) u ženskoj konkurenciji.

Molimo dobitnike nagrade da nam se jave u Facebook inbox ili e-mail (mojetrcanje@gmail.com) sa sljedećim podacima: adresa stanovanja, broj telefona, veličina majice.

Čestitamo dobitnicima, a kompletne rezultate izazova možete vidjeti u prilogu ispod. Na ovaj četveromjesečni izazov je bilo prijavljeno 30 trkača (28 aktivnih) koji su zajedno istrčali 21.417 kilometra.

Vaši komentari

Banner