GBT I MT GODIŠNJI IZAZOV: Okončana dvanaestomjesečna trka za opremom

Završetkom 2019. godine okončana je još jedna nagradna igra u organizaciji GBT i MT, a to je naš Godišnji izazov na Stravi.

3841
Set opreme

Moje trčanje – trcanje.net

Tim Moje trčanje – trcanje.net i renomirani domaći brend sportske opreme GBT su u 2019. godini organizovali trkački “Izazov“ u sklopu kojeg su trkači sa najviše istrčanih kilometara imali priliku osvojiti kompletan set personalizovane sportske opreme.

O pravilima izazova više možete čitati na ovom LINK-u, a u nastavku teksta se prisjetite nagrada na koje imate pravo poslije istrčane kilometraže prošle godine:

  1. mjesto: kompletan set personalizovane sportske opreme
  2. mjesto: popust od 90% na set personalizovane sportske opreme
  3. mjesto: popust od 80% na set personalizovane sportske opreme
  4. mjesto: popust od 70% na set personalizovane sportske opreme
  5. mjesto: popust od 60% na set personalizovane sportske opreme
  6. mjesto: popust od 50% na set personalizovane sportske opreme
  7. mjesto: popust od 40% na set personalizovane sportske opreme

Svi ostali učesnici sa istrčanim limitom od 600km imaju popust od 30% na set personalizovane sportske opreme ili popust od 30% na samo odabrane artikle iz seta.

Set opreme

Set personalizovane sportske opreme sadrži: Jaknu, šuškavac, trenerku, aktivnu majicu, aktivnu majicu dugi rukav, aktivnu majicu bez rukava, t-majicu, polo majicu, helanke, šorc za trčanje, topić, buff, kapu, čarape, kompresione čarape, veliku torbu, srednju torbu, malu torbu, ruksak, torbicu za patike, šolju i lazy bag.

Najviše kilometara su prešli Aleksandar Radukin (7088km) u muškoj i Andrea Tuđa (3962km) u ženskoj konkurenciji. Svi dobitnici se za sve informacije i dogovor u vezi preuzimanja nagrada mogu javiti na sljedeći broj: +38765955555 (kontakt je moguće ostvariti i preko Vibera) ili na e-mail: grafobalkan@gmail.com.

U prilogu ispod možete vidjeti plasman najboljih, a kompletne rezultate ovdje: LINK1 I LINK2.

Vaši komentari

Banner