5 GODINA MT: Na terenu, stazi, u srcu događanja, među vama i uz vas

Danas je pet godina otkad je (25. 2. 2016.) u medijskom prostoru naša web stranica, Moje trčanje – trcanje.net.

1079
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

O tome kako je sve krenulo možete više pročitati na OVOM LINK-u, a ko su svih 123 autora – trkača koji su dosad ispisali svoje retke u bosanskohercegovačkom, ali i regionalnom trkačkom kutku, možete saznati na OVOM LINK-u.

Suma summarum, osnove koje želimo istaći da smo postigli sa istim sastavom našeg tima (Impressum) od samih početaka, su kontinuitet i stalni rast.

Svima nam je Moje trčanje bilo kao sladak posao/hobi/razonoda za poslije redovnih poslova kojima se bavimo pa je zbog toga osnova bila postići kontinuitet. Svjesni važnosti kontinuiteta u radu, nismo ga dozvolili ispustiti ni u ovo vrijeme pandemije kad trčanje nije u drugom, već u trećem planu.

U isto vrijeme smo nastojali ostvariti i rast u aspektima kojima je to bilo moguće. Tako smo prošle godine, uz standardne sadržaje, imali i besplatnu MT virtuelnu ekipnu ligu, a od prije tri i pol mjeseca pokrenuli i MT trening klub na čelu sa trenerom Davorom Vidovićem, jednim od naših najboljih maratonaca. Više smo radili i sa partnerima našeg projekta kako bi osigurali “život” stranice koja zahtijeva svakodnevni trud i ne može svoj opstanak uvijek temeljiti samo na entuzijazmu onih koji rade na projektu iz omiljenog nam sporta/aktivnosti.

I u tekućoj godini ćemo biti sa našim čitaocima – trkačima, kako kroz svakodnevne sadržaje na našoj web stranici i društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Youtube, Strava), prikazujući njihove priče i rezultate, tako i učestvujući na trkama koje slijede, a kojih se nadamo da će uskoro biti puno više.

Na taj način ćemo pristupiti trčanju onako kako jedino zaslužuje i kako smo radili svih ovih pet godina – sa samog terena, staze, iz srca događanja, među vama i uz vas!

Vaši komentari

Banner