2. KRALJEVSKA DESETKA: Poznati dobitnici kotizacija za trku u Srebreniku 26. augusta

U nagradnoj igri Atletsko rekreativnog kluba SIlver Arrows (Srebrenik) i Moje trčanje za dvije startnine za učešće na drugom izdanju Kraljevske desetke na programu 26. augusta 2023. (od 19 sati), uslov za ulazak u konkurenciju je ispunilo 15 učesnika.

584
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Imali smo 22 podjele objave, od čega je 15 bilo javnih, odnosno onih koje su ušle u konkurenciju za nagradnu igru.

Za učešće u nagradnoj igri trebalo je “lajkati” Facebook stranice Moje trčanje i Atletsko Rekreativni Klub “Silver Arrows”, u komentaru na Moje trčanje Facebooku označiti dvoje kolega – trkača, a zatim objavu podijeliti JAVNO (PUBLIC) na svom Facebook profilu.

Nagradna igra je trajala zaključno sa jučer, a sretni dobitnici startnina su: Esmin Brodlija i Abdulah Ljevaković.

Osvajače startnina molimo da nam poslije prijave na OVOM LINK-u jave u Facebook inbox Moje trčanje ili na e-mail: mojetrcanje@gmail.com kako bi mogli obavijestiti organizatora.
Detalje o 2. izdanju trke “Kraljevska desetka”, koja će se održati 26. augusta od 19 sati, možete saznati iz teksta: LINK1.

Vaši komentari

Banner
Podijeli objavu
Prethodni članakMERIS BIHORAC: Moj prvi Ultra Trail
Sljedeći članakKljučni aspekt za otključavanje vašeg potencijala
Moje trčanje - trcanje.net je prvi bh. specijalizirani web portal o trčanju. Cilj nam je popularizacija i promoviranje trčanja, prije svega u Bosni i Hercegovini. Osobit naglasak stavljamo na promociju prirodnih ljepota i kulturno-povijesne baštine naše zemlje.