16. SARAJEVSKI POLUMARATON: Dvojac nagrađen kotizacijama za start na rasporedu 17. 9. od 9 sati

U nagradnoj igri NGO Marathon Sarajevo i Moje trčanje za dvije startnine za učešće na 16. izdanju Sarajevskog polumaratona na programu 17. septembra 2023. (od 9 sati), uslov za ulazak u konkurenciju je ispunilo 25 učesnika.

552
Foto: Jadran Čilić
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Imali smo 25 komentara objave koji su ušli u konkurenciju za nagradnu igru.

Za učešće u nagradnoj igri trebalo je “lajkati” Facebook stranice Moje trčanje i NGO Marathon Sarajevo, u komentaru na Moje trčanje Facebooku označiti dvoje kolega – trkača, a zatim objavu podijeliti JAVNO (PUBLIC) na svom Facebook profilu.

S obzirom da na ovaj prvobitni uslov trkači nisu mogli odgovoriti jer su imali problem sa dijeljenjem posta na Facebooku, u konkurenciju za nagradnu igru smo uzeli sve one koji su u komentaru označili po dvoje kolega – trkača.

Nagradna igra je trajala zaključno sa jučer, a sretni dobitnici startnina su: Edis Kešetović i Bojan Sukurma.

Osvajače startnina molimo da nam poslije prijave na OVOM LINK-u jave u Facebook inbox Moje trčanje ili na e-mail: mojetrcanje@gmail.com kako bi mogli obavijestiti organizatora.
Detalje o 16. izdanju Sarajevskog polumaratona, koji će se održati 17. septembra sa startom u 9 sati, možete saznati iz teksta: LINK1.

Vaši komentari

Banner
Podijeli objavu
Prethodni članak“Flow”, iliti trčanje u zoni
Sljedeći članakMuzičke stanice na 16. Addiko Sarajevo polumaratonu
Moje trčanje - trcanje.net je prvi bh. specijalizirani web portal o trčanju. Cilj nam je popularizacija i promoviranje trčanja, prije svega u Bosni i Hercegovini. Osobit naglasak stavljamo na promociju prirodnih ljepota i kulturno-povijesne baštine naše zemlje.