7. PHARMAMED TRAVNIK NOĆNA UTRKA: Dvodnevni događaj za cijelu porodicu

Pripreme za sedmo izdanje Pharmamed Travnik noćne utrke su u punom jeku! Organizator, Centar za edukaciju mladih, najavljuje dvodnevni događaj koji će pružiti raznovrsne sadržaje za cijelu porodicu.

692

Moje trčanje – trcanje.net

Ove godine, nagradni fond za utrku iznosi 4.000 KM.

Novina je da će pet najboljih trkača u muškoj i ženskoj kategoriji biti nagrađeni novčanim nagradama u iznosu od 700, 500, 300, 100 i 100 KM. Također, nagrade od 100 KM čekaju najbrže travničanke i travničane, kao i pobjednike u starosnim kategorijama. Najbrža porodica također će biti nagrađena s 100 KM.

Utrka će se održati 31. augusta s početkom u 20:00 sati. Prijave su još uvijek otvorene putem web stranice www.travniknocnautrka.ba.

Organizator je i ove godine pripremio fantastičan startni paket, koji uključuje kvalitetnu dry skin majicu, promotivne poklone sponzora, te vaučere za posjetu Zavičajnom muzeju Travnik, Rodnoj kući Ive Andrića i tvrđavi Stari grad. Svi koji uspješno završe utrku dobit će finišerske medalje kao uspomenu na ovu najveću noćnu utrku u BiH.

Za najmlađe CEM priprema utrku Helen Doron kids fun run u četiri uzrasne kategorije, pod generalnim pokroviteljstvom Helen Doron English Travnik. Prijave za ovu utrku moguće je izvršiti u prostorijama Helen Doron Learning Centra u Travniku. Djeca uzrasta od 4 do 11 godina mogu se prijaviti, a pobjednici u sve četiri kategorije dobit će pehare i poklone sponzora.

Ove godine, organizator je pripremio i posebnu kategoriju namijenjenu za porodice. Cijele porodice će imati priliku zajedno istrčati travničku peticu i stvoriti nezaboravne uspomene, uz posebno dizajnirane dry skin majice za Family prijave.

Za bračne i zaljubljene parove koji žele zajedno istrčati travničku peticu, tu su Couple prijave s posebno dizajniranim dry skin majicama.

Posjetitelji utrke moći će uživati u Expo zoni, gdje će saznati sve o proizvodima i uslugama sponzora, sudjelovati u zajedničkim treninzima, specijalno predavanje nutricionistkinje Amela Ivković O’Reilly, isprobati relax masaže, provjeriti indeks tjelesne mase i uživati u mnogim drugim sadržajima koje su pripremili sponzori. Za najmlađe, Dolce vita će osigurati dječji kutak.

Ne propustite priliku da se cijela porodica prijavi na utrku i posjeti Travnik 30. i 31. augusta. Sigurno ćete pronaći sadržaj koji će vas zabaviti i ispuniti.

Ove godine, utrka se trči pod sloganom “Nulta tolerancija prema nekontrolisanoj prodaji i promociji alkohola djeci i mladima”.

Vaši komentari

Banner
Podijeli objavu
Prethodni članakMT REFLEKTOR: Dario Krtalić
Sljedeći članak8. OMIŠKI POLUMARATON: Trkačka avantura u srcu Dalmacije
Moje trčanje - trcanje.net je prvi bh. specijalizirani web portal o trčanju. Cilj nam je popularizacija i promoviranje trčanja, prije svega u Bosni i Hercegovini. Osobit naglasak stavljamo na promociju prirodnih ljepota i kulturno-povijesne baštine naše zemlje.