Banjalučki trkači provjerili unaprijeđene performanse Adidas Solarboost patika

U petak, 8.06. održano je specijalno testiranje Adidas SOLARBOOST modela koji je kreiran po uzoru na tehnologije koje NASA koristi za izradu svemirskih brodova.

1390

Moje trčanje – trcanje.net

Odabrana grupa banjalučkih trkača je isprobala i osjetila lakoću trčanja u najnovijem modelu i to kroz hodnike RK Boske prateći unaprijed definisanu rutu trčanja.

Zadatak svih prijavljenih trkača je bio da u najkraćem mogućem roku pretrče zadatu stazu i pri tome na ključnim tačkama preuzmu siluete Adidas SOLARBOOST patika za trčanje donoseći ih do cilja u Sport Vision radnju.

Da atmosfera bude još dinamičnija pobrinuli su se i prisutni posjetioci u RK Boska koji su uz aplauz i bodrenje pratili svakog trkača i sami bili zaintrigirani novim SOLARBOOST modelima muških i ženskih patika za trčanje. Grupa od 15 trkača koji su učestvovali u takmičenju nije krila oduševljenje karakteristikama najnovijeg modela, a najbrži među njima su bili Marko Panić koji pretrčao stazu za 52 sekunde i Zorana Galić koja je pretrčala stazu za 57 sekundi.

Kao gosti na ovom specijalnom trkačkom događaju su prisustvovali Neven Boroja i Jelena Kosić koji su prvi na banjalučkim stazama provjerili najsvježije performanse Adidas SOLARBOOST patika. Neven i Jelena su svim prisutnim sa zadovoljstvom prenijeli svoje iskustvo trčanja u Adidas SOLARBOOST patikama i istakli prednosti koje novi model pruža.

Banjalučki trkači su pružili pozitivne povratne informacije o najnovijem SOLARBOOST modelu i uvjerili se u prednosti do sada neviđene tehnologije od koje su izrađene.

Protrčite kroz nove ciljeve u Adidas SOLARBOOST patikama za trčanje koje su dostupne u Banjaluci u Sport Vision radnji u RK Boska, u Sport Vision radnji u Tuzli, kao i u online shopu.

Pogledajte cijelu fotogaleriju sa testiranja na našoj Facebook stranici.

Vaši komentari

Banner