RMC BANJALUČKI POLUMARATON: Još jedna bh. trka sa AIMS certifikatom

Sve više je trka u Bosni i Hercegovini sa AIMS certificiranom stazom pa je tako svoju dobio i RMC Banjalučki polumaraton koji je na programu 20. aprila.

4015
Foto: rmcbanjalukamarathon.com
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Certificiranu stazu je prije par dana dobio i Mostarski polumaraton, uskoro će i Gradiški polumaraton te Zenički cener, a od ranije adekvatno premjerenu stazu imaju Sarajevski polumaraton, Cazinski maraton, Ramski polumaraton, druga dva banjalučka polumaratona, Banjalučki maraton…

Polumaratonska trasa

Inače Vivia Run&More Weekend festival sporta, muzike, zabave i edukacije biće održan od 19. do 21. aprila u Banjaluci, u organizaciji Support marketing centra, Atletskog kluba Banja Luka i Run&More Community tima.

RMC Banja Luka Half Marathon se održava 20. aprila i centralni je događaj „Run&More Weekend“ festivala. Staza trke je postavljena u dva kruga, a prolazi kroz najljepše aleje i najuži centar grada do najznačajnijeg istorijskog banjalučkog objekta – tvrđave Kastel. Staza je ravna i idealna za postizanje ličnih rekorda.

AIMS certifikat je dobila i trka na 10km, a osim ove dvije trkači će se u Banjaluci imati priliku prijaviti i na 5km timsku trku.

Staza trke na 10km

Vaši komentari

Banner