MOŽEŠ LI BRŽE? – Testiraj svoje granice

Testiraj svoje stopalo i novi Nike Air Zoom Pegasus 36, a usput se zabavi i osvoji model za sebe.

2115

Moje trčanje – trcanje.net

Da li se spremaš za Run and More Park trku u Banjaluci 7./8. septembra? Ili si možda krenuo/la sa treninzima nakon ljetne pauze? Idealno je vrijeme da testiraš sebe i svoje sposobnosti. To možeš uraditi u petak, 30. 8. u Delta Planet tržnom centru.

Sport Vision je za sve učesnike pripremio veoma zanimljiv program, gdje ćeš imati priliku da:

  • DOBIJEŠ DRY FIT MAJICU
  • BESPLATNO PROVJERIŠ PRONACIJU STOPALA– na FOOT SCANNER uređaju od 13h do 21h. Ne propusti da izabereš adekvatne Nike patike za stazu, a sve to na osnovu skeniranog otiska stopala.
    Takođe, iskoristi priliku da se istovremeno posavjetuješ sa iskusnim trkačima, i stručnjacima koji će na osnovu skeniranog otiska stopala predložiti model patika koji ti odgovara i koje će sa zdravstvenog i fizičkog aspekta najbolje podržati tvoje trkačke mogućnosti.
    Rezultat skeniranja će pokazati izmjerenu pronaciju i način gaženja podloge tokom trčanja, što je jako bitan podatak za svakog trkača.
    Osim što pruža pomoć pri izboru najboljih patika koje po svojim karakteristikama odgovaraju individualnim potrebama trkača – rezultat sa Foot Scanera pomaže i u uviđanju kako možete da unaprijedite svoju tehniku trčanja.
  • TESTIRAŠ NAJNOVIJI NIKE AIR ZOOM PEGASUS 36  od 13h do 21h – Najpopularnija Nike patika za trčanje se vraća na tržište sa značajnim inovacijama.  Dodatni otvori na mrežnoj konstrukciji gornjišta, poboljšavaju prozračnost visokotemperaturnih dijelova stopala. Ojačan Flywire sistem u središnjem dijelu, pruža sigurnost prilikom povećanja brzine, dok tanji jezik i omotač oko pete obezbjeđuju veću udobnost.
  • UČESTVUJEŠ U TAKMIČENJU I OSVOJIŠ NOVI MODEL ZA SEBE od 16h do 21h – Na poligonu ispred tržnog centra testiraj svoje granice na stazi sa preprekama i osvoji novi Nike Air Zoom Pegasus 36 model. Osim toga, čekaju te i dodatni popusti na asoritman za trčanje.

Ako želiš da učestvuješ, rezerviši svoje mjesto na vrijeme, jer te očekuju mnogobrojna iznenađenja. Ime, prezime i godište pošalji u inbox facebook i instagram stranice Sport Vision do 30. 8. u 14h.

Dođi i provjeri, da li možeš brže?!

Čekamo te!

30. 8. od 16h u Delta Planet tržnom centru u Banjaluci!

Vaši komentari

Banner