DODAMA: Ideja MT lige je odlična, trčimo individualno, a sudjelujemo kao ekipa

Dodama je tročlana ekipa iz Hrvatske koju čine Damir Šetka, Mario Čeliković i kapiten Domagoj Zmaić.

1931
Damir Šetka
Banner
Banner
Banner

Naziv tima su Slavonci sebi dali po početnim slovima njihovih osobnih imena.

Iako imaju tri trkača, u punom kapacitetu su učestvovali kroz 1. kolo jer su sva tri člana istrčala sve trke u maju. Jednako očekujemo od njih i u nastavku.

Mario je iz Kaniže, blizu Slavonskog Broda, ali danas živi u Zagrebu. Damir i Domagoj su iz Donjih Andrijevaca, s tim da Damir sad obitava u Slavonskom brodu koji je nekih 25km istočno.

Upoznaj se sa propozicijama MT lige, prijavu pošalji preko ovog obrasca, i saznaj ko su svi učesnici takmičenja.

Damir Šetka (33) trči godinu dana, ali napominje – ne baš često, zbog manjka vremena i obaveza.

Mario Čeliković

Volim trail, jer je u prirodi mir i tišina, odmor za dušu. Volim i trčanje atletskom stazom jer nema gradskih gužvi pa se nekakav planski trening može bolje odraditi. Najduža istrčana dužina, tj. trka, je bila 25km. Motiviran sam što zbog raznoraznih liga, što zbog prijatelja trkača koji motiviramo jedni druge. Ova virtuelna MT liga je također odličan motivator, rekao je Damir Šetka.

Mario Čeliković (35) trči nešto manje od 4 godine.

– Trčanje mi dođe kao rekreacija, a ponekad da se pošteno ispušem. Treniram uglavnom na nasipu, ali volim ponekad otići na brdo. Trčim uglavnom cestovne utrke, a ponekad trail i trekking. Nastupio sam na dužinama od 1 do 100+ km i mogu reći da su mi najdraže spore i duge utrke. Ne volim pratiti tempo po satu, jer vlastiti osjećaj donosi najbolji tempo. Motiva nikad ne nedostaje, pogotovo jer postoje ovakve lige i razna natjecanja. Kad nema utrka, uvijek su tu vlastite utrke u glavi i osobni ciljevi. Ideja lige je odlična, jer trčimo individualno, a sudjelujemo kao ekipa, izjavio je Mario Čeliković.

Kapiten Domagoj Zmaić (34) trči nekih godinu i pol dana.

– U  tom periodu sam trčao i cestovne i trail utrke. Najduža i za sada i najdraža utrka koju sam istrčao je Žumberak trail 57 km. Trail utrke su mi draže zbog boravka u prirodi. Najveći motiv je ispuniti neke svoje osobne ciljeve kojih nikad ne nedostaje. Virtualna liga mi se čini kao odličan motivator, zaključio je Domagoj Zmaić.

Domagoj Zmaić

Vaši komentari

Banner