Budite dio tima Moje trčanje!

Pozivamo sve predstavnike klubova da nam se jave sa osnovnim podatcima o klubu kako bismo stvorili popis klubova i kontakata radi što bolje uvezanosti ali i najave dešavanja.

879

Moje trčanje „trcanje.net“ je zamišljeno i kao zajednica trkača i ljubitelja sportova izdržljivosti u Bosni i Hercegovini. Želja nam je pokrenuti i uvezati u jednu mrežu cijelu bosanskohercegovačku trkačku zajednicu radi što bolje komunikacije i upućenosti u sva dešavanja, djelovanja trkača i klubova, međusobnog pomaganja i potpore.

Pozivamo sve trkače, triatlonce, ironmane, i sve klubove da nam se jave i pridruže u stvaranju što kvalitetnijih sadržaja. Možete nas kontaktirati putem e-maila: mojetrcanje@gmail.com ili na jednoj od društvenih mreža koje možete otvoriti klikom u gornjem desnom uglu stranice. Obratite nam se sa idejama, prijedlozima, informacijama, slikama, videima i svim drugim materijalima koji su korisni da izgradimo što bolju zajednicu i poboljšamo informiranost.

U akciji promocije bosanskohercegovačkih prirodnih ljepota molimo vas da nam šaljete slike i video materijale iz svih mjesta u Bosni i Hercegovini, bilo gdje da trenirate i bilo koju vrstu treninga, bitno je da se ističu prirodne ljepote i mjesta. Također, te slike možete objavljivati na instagramu sa sljedećim hashtagovima: #trcahbosnomkrozgradove, #trcahhercegovinomkrozgradove i #trcimokraljevskimstazama.

Dobro došli, budite dio velike bosanskohercegovačke zajednice trčanja!

12190060_10207648619721600_7421826683578586855_n

Vaši komentari

Banner
Podijeli objavu
Prethodni članakGdje trčimo: Aleja ambasadora
Sljedeći članakRazotkrivanje tajne: Tajan
Moje trčanje trcanje.net je prvi bh. specijalizirani web portal o trčanju. Cilj nam je popularizacija i promoviranje trčanja prije svega u Bosni i Hercegovini. Osobit naglasak stavljamo na promociju prirodnih ljepota i kulturno-historijske baštine naše zemlje.