9. DUVANJSKA DESETKA: Tradicionalna večera i izdašna tombola za sve sudionike!

Do kraja prijava za deveto izdanje Duvanjske desetke (koja je po drugi put Otvoreno državno prvenstvo i Prvenstvo Federacije BiH) ostalo je još deset dana.

1053
Foto: Mate Rezo
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Broj prijavljenih na dvije distance već je prešao 200 pa organizatori očekuju kako će broj sudionika ove godine biti rekordan.

Iz godine u godinu ova utrka privlači sve veći broj kako elitnih, tako i rekreativnih trkača. Plod je to dobre organizacije koja svakim novim izdanjem doživi izvjesno poboljšanje. Najbolji natjecatelji budu primjereno nagrađeni, a svi sudionici dostojanstveno dočekani. Tako su i ove godine za najbolje (mladiće i djevojke) u apsolutnoj i domaćoj konkurenciji nagrade povećane, a svi sudionici (utrke na 10 km i utrke na 3,3 km) uz neizostavnu tradicionalnu večeru bit će „u šeširu“ za bogatu tombolu koju čine:

  • tri sata Garmin 45s u tri različite boje: crnoj, crvenoj i ljubičastoj,
  • tri poklon bona ljekarne Đivić: jedan u vrijednosti 100 KM i dva u vrijednosti 50 KM,
  • Poklon bon dm-a u vrijednosti 50 KM.

Link za utrku 10 km.

U startnom paketu još će se naći majica (za Utrku na 10 km) i finišerska medalja (za obje distance) sa znakom ‘Duvanjskog praslona‘ – diva iz pretpovijesti, zahvaljujući kojemu se Tomislavgrad našao na svjetskoj paleontološkoj karti. Ostaci ovoga pliocenskog biljojeda, pronađeni prije petnaestak godina u Cebari pored TG-a, izloženi su u Franjevačkom muzeju u Tomislavgradu. Vrijedi pogledati!

Više o trci u Tomislavgradu saznajte iz teksta na LINK-u.

Kao uvod u glavni događaj, ove godine domaćini priređuju i Dječju utrku. Klinci će biti podijeljeni u četiri starosne kategorije koje će biti raspoređene na 100, 200, 300 i 400 m te će svi dobiti dječju finišersku medalju. Prijave za ovu utrku bit će na sam dan manifestacije, a startnina je besplatna.

Link za utrku 3,3 km.

Prijavite se na jednu od utrka, doživite podršku na stazi i u cilju te budite dio ove športske priče u organizaciji Atletskoga kluba Puls Tomislavgrad. Do kraja prijava ostalo je još deset dana (do 31. 7. 23:45) te se po isteku roka neće biti moguće prijaviti.

Vaši komentari

Banner