7. “RUN&MORE WEEKEND” (BANJA LUKA, 1. – 2. јun 2024.): I ja trčim Banjaluku!

Brzina, snaga, hrabrost, sloboda… Cijeli svijet avanturista POČETKOM JUNA JE U BANJALUCI!

1345

Tekst: Run & More Community PR

 “Vivia Run & More Weekend” na zelenim i prozračnim stazama, Svjetsko rafting prvenstvo na divljem Vrbasu, a pod sloganom „Live, Ride & Respect!“ i Moto Fest na mističnom Kastelu.

Detalje u vezi prijave na trku saznajte na LINK-u.

Zanimljivo? Čitaj dalje…

Metromedia RMC Polumaraton (1-2. јun) slavi deseti rođendan i časti ekipu. Brojne su poslastice za najbrže na stazi zabave i sporta. Možda sreća izabere baš tebe!

I još…

Oni koji su prošli kroz cilj bilo koje trke u Beogradu mogu računati na popust za kotizaciju za 21K i 10K u gradu na Vrbasu. Pokloni drugu Banjaluku?

Polumaratonci mogu računati na jedinstven nagradni fond u muškoj i ženskoj kategoriji.

1. 1000 BAM Ž/M
2. 500 BAM Ž/M
3. 400 BAM Ž/M
4. 300 BAM Ž/M
5. 200 BAM Ž/M

Najbrži Banjalučanin i najbrža Banjalučanka na polumaratonskoj stazi mogu računati na – ROBNE NAGRADE!

Nagrade za 10k:

1. 500 BAM Ž/M
2. 300 BAM Ž/M
3. 200 BAM Ž/M

Nagrade za 5k:

Muški tim – Gazprom poklon vaučeri
Ženski tim – Gazprom poklon vaučeri
Mješoviti tim – Gazprom poklon vaučeri

Nagrade za najmasovnije timove:

XXXL TIM RMW – ćevapi i pivo
XXL TIM RMW – ćevapi
XL TIM RMW – pivo
Najbrži tim – 10 kotizacija za RUNFEST 24
NajCool tim – NEKTAR POKLON PAKET
NajDisco tim – NEKTAR POKLON PAKET

Svi mogu računati za naluđu zabavu od jutra do sutra! Još razloga za Banjaluku?

Avantura na zelenoj, ravnoj i zvanično najbržoj stazi u BiH. Teren idealan za pomjeranje vlastitih granica, ali i olimpijskih normi. Rekordni razultat (1:02:31), koji je postigao je Paul Tiongik iz Kenije, a koji čeka da bude oboren. Svaki učesnik Metromedia RMC Banjaluka Polumaratona odmah na startu osvaja kotizaciju za Nektar Color Fun Run, ulaznice za koncerte iznenađenja, majice i ostale poklone sponzora. Duž staze su okrepne stanice, desetine volontera, poznati bendovi, di-džejevi, trubači…

Energija neprevodiva u riječi!

Spremite se za urnebesnu Nektar Color Fun Run i ne zaboravite da ovo nije obična trka – ovo je praznik boja, smijeha, muzike i najluđe zabave. Svaki korak postaje prilika za avanturu, a svaka staza pozornica za nevjerovatne performanse. Mijenjamo pravila igre, okrećemo svijet naopačke… Biramo samo jarke i vesele boje. Bojiš se?

Idemo do Vrbasa!

Opasani bedemima vlastitog duha adrenalinsku avanturu možete upotpuniti na Svjetskom rafting prvenstvu u jedinstvenom kanjonu Vrbasa, i to od 27. maja do 2. juna. Neka proljećna eksplozija sporta, zabave i boja upiše Banjaluku i na vašu mapu nezaboravnih gradova, i vraćajte joj se poput raftera sa svih kontinenata. Uz pjenušave slapove i bukove, koji doživljaj pretaču od idiličnog mira do vrhunskog uzbuđenja, osjetite pravu avanturu.

I još…

U prelijepom okruženju grada bogate istorije, kulture i zelenih površina, nećete pronaći samo sportski izazov, već i priliku za sjajan noćni provod uz koncerte na otvorenom, ćevap svih ćevapa, osvježenje iz najiskusnije pivare u BiH.

Jeste li već rezervisali smještaj? Požurite!

Cijeli svijet avanturista u junu je u Banjaluci. Pa, i oni na dva točka. Sedmi po redu Moto Fest, Banjaluka 2024, pod sloganom „Live, Ride & Respect!“ biće održan od 30. maja do 01. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Život i vožnja po svojim pravilima, Old Skul (stara škola) vrijednosti i nepisani bajkerski kod. Na prvom mjestu za sve istinske ljubitelje dvotočkaša je uvijek poštovanje i čast! Zato ove godine, Moto Fest ponosno vozi pod parolom: “Live, Ride & Respect!“!

Sve što se sudari donosi štetu, osim pozitivnih energija. Vidimo se u oblaku zabave!

Vaši komentari

Banner