(VIDEO) BLITVARUN TRAIL & BLITVIJADA: Zeleni vikend u Podgori (Hrvatska) 5. 10. 2024.

Vodimo vas na zeleni blitva vikend u Podgoru!

342

Tekst: Blitva Run PR

“Dragi ljubitelji blitve i svi oni koji će to tek postati, s ponosom najavljujemo Blitvijadu koja će se održati 5. listopada ove godine!”, poručuju organizatori ovog događaja.

Nevjerojatno je koliko je brzo prošlo od prošlogodišnjeg okupljanja, a sada smo već spremni za još jedan, još veći i bogatiji događaj!

Ovaj zeleni događaj, koji će se održati na početku veggie mjeseca listopada nudi vam priliku da kušate nevjerojatne proizvode i delicije od blitve. Blitvijada nije samo slavlje ove iznimno zdrave namirnice, već i proslava zdravog načina života.

Da li ste ikad kušali sladoled od blitve – blitvar? Mi jesmo i fantastičan je.

Vaše nepce na ovoj Blitvijadi će mamiti i zadovoljiti Premis sladoledi, Poetica Gin, Kocha Kombucha, sirevi Sirko, radionica blitvenjaka OPG Livr, radionica soparnika OPG Ivan Očašić, Jeti Fritule, kao i mnoge druge delicije od blitve lokalnih udruga, društava, restorana i hotela, kao i privatnih osoba.

U restoranima će gosti i domaći kroz cijeli mjesec listopad moći kušati zeleni jelovnik na kojem će se kao kraljica jelovnika naći tko drugo nego vaše i naše veličanstvo blitva.

Uz bogat program na Blitvijadi koji kreće od radionica i edukacije za djecu, kutka za fotografiranje, umjetničkih djela na temu blitve, zabavu za mlade i stare donosi nam i cirkuski program, dok će za glazbeni program krivci biti Belfast Food & DJ Dupli.

Provjerite kako je bilo prošle godine:

Posebno izdvajamo novu atrakciju ovogodišnje Blitvijade – BlitvaRun TRAIL utrku za velike i male, gdje će svi sudionici imati priliku pokazati svoju kondiciju i ljubav prema blitvi u jedinstvenom okruženju. Ovo je idealna prilika za cijelu obitelj da se zabavi i provede aktivan dan na svježem zraku.

Više o utrci saznajte i prijavite se na LINK-u, a aktualnosti u vezi utrke možete pratiti na njenom Instagram profilu (LINK).

Poželjan dress code je zelena odjeća ili odjeća s motivom blitve kao namirnice koja je simbol ne samo Podgore, već i Dalmacije i cijelog Mediterana.

Listopad u Podgori: LINK.

Osim cool događanja, u Podgori vas očekuje savršeno listopadsko vrijeme, prekrasne plaže uokvirene planinom Biokovo i mnoštvo mogućnosti za uživanje u prirodi i razgledavanju.

Atrakcija u blizini: LINK.

Preporučujemo vam da i ovaj put poslušate svoje mame i bake i da se ozelenite, potrčite ili samo jednostavno pojedete nešto zdravo na zelenom vikendu u Podgori.

Vaši komentari

Banner